La ACyEB en col·laboració amb l’Ajuntament de Buñol i Unió Gemial impulsen la iniciativa “Ninots” per a visibilitzar els negocis locals

Post també disponible en: Castellano

L’Associació d’Empresaris i Autònoms de Buñol i comarca, en col·laboració amb àrea de Comerç de l’Ajuntament de Buñol i Unió Gremial continuen impulsant iniciatives per a visibilitzar els negocis locals i donar suport a l’activitat comercial i de serveis, tan necessitades en aquests temps de Covid, en tot el territori i també a la nostra comarca. Activitat que no sols genera riquesa i ocupació local, sinó que fixa població i dóna un servei pròxim i de qualitat. 

Aquesta nova campanya es basa en l’elaboració d’uns “ninots” d’imatges amb frases típiques del xicotet comerç. Personatges amb dissenys i colors divertits i alegres, fent la compra al poble, en locals pròxims on el client se sent segur, amb confiança i amb el tracte personalitzat que sempre ofereixen els professionals d’aquests sectors. 

La junta directiva de l’Associació ha confiat, per a elaborar aquesta campanya, en els artistes Antonio López “Toni López Art” i Raúl Martínez, de l’empresa “Valua”, desenvolupada a partir de la iniciativa de suport als artistes fallers Regala un Ninot, per la gran confiança depositada en ells, en el seu bon fer en anteriors treballs.Aquesta campanya secunda i visibilitza al sector dels artistes fallers i demostra la gran capacitat d’aquest ofici en àmbits més enllà de la realització de Falles com a intervencions d’art urbà, tematitzacions i tot tipus de projectes artístics.

Amb aquesta iniciativa, l’Associació, al costat de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Buñol, impulsada per l’Alcaldessa Juncal Carrascosa, confia en aquests professionals en un moment en què necessiten més ajuda i suport que mai.

“En la visita al taller faller on s’ultimen els personatges que compondran aquesta campanya, hem comptat amb la inestimable presència de l’Alcaldessa de Buñol i del president d’Unió Gremial, Juan Motilla, als quals agraïm la seua gran ajuda en aquesta campanya que aspira a ser subvencionada per la Conselleria de Comerç de la Generalitat Valenciana”, informen els impulsors.

Des de l’associació s’espera que siga del grat de tots i que se sàpia valorar l’esforç dels artistes i l’originalitat de l’esdeveniment.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*