La bolcada d’un camió provoca el tall durant hora i mitja de la A-3 a l’altura de l’estació de l’AVE de Requena-Utiel en sentit València

Post també disponible en: Castellano

Un camió de gran cilindrada que transportava fruita ha bolcat aquest divendres després de patir un accident en l’Autovia de l’Est A-3 en direcció cap a València, concretament a 500 metres de l’eixida 268 a l’altura de l’estació de l’AVE Requena-Utiel

L’accident s’ha produït passades les dues del migdia i ha provocat tant el tall de la carretera en aquest sentit com el del carril esquerre en sentit cap a Madrid.

En el sinistre ha resultat ferit el conductor del vehicle, que ha sigut traslladat amb urgència a un centre hospitalari.

Fins al lloc de l’accident, a més d’una unitat del SAMU, s’han desplaçat diversos vehicles de la Guàrdia Civil i una dotació del Consorci de Bombers de València.

Aquesta bolcada ha generat una cua de diversos quilòmetres des de la incorporació a l’A3 d’Utiel en direcció cap a València; un trànsit que no s’ha obert per un sol carril i únicament per als turismes fins a les 15,25 hores. El trànsit per a camions i vehicles pesants no ha pogut restablir-se fins que no s’ha retirat el camió accidentat de la via ja que aquest ocupava els dos carrils i a més s’havia vessat el combustible per tota la superfície de la calçada.

Per a l’alçament del vehicle s’ha fet necessari la utilització d’una grua de grans dimensions.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*