La comarca compta amb un nou punt expenedor de certificats digitals: l’Ajuntament d’Alboraig

El Ayuntamiento de Alborache ratifica su Presupuesto municipal para este ejercicio 2020.
El Ayuntamiento de Alborache ratifica su Presupuesto municipal para este ejercicio 2020.

Post també disponible en: Castellano

Per a realitzar este tràmit cal sol·licitar cita prèvia en el consistori L’Ajuntament ha activat un protocol de seguretat per a evitar contagis

L’Ajuntament d’Alboraig ha estat autoritzat com a Punt de Registre d’Usuari (PRU), el que significa que pot per expedir certificats electrònics per a ciutadans, entitats i representants, tant en format digital com en targetes.

Per realitzar el tràmit cal sol·licitar cita prèvia a l’Ajuntament, al telèfon 962 516 002, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00, i en aquesta crida s’informarà de el procediment a seguir, ja que s’ha establert un protocol de treball per evitar el risc de contagi.

Un cop es disposi de cita a les oficines de l’Ajuntament, per a formalitzar la sol·licitud d’el certificat digital el sol·licitant haurà d’identificar mitjançant el seu DNI, NIE o passaport espanyol, en vigor: si es tracta de ciutadans estrangers, hauran d’aportar el NIE i el seu passaport en vigor.

Per a l’alcaldessa d’Alboraig, Paqui Collado, “obtenir aquesta autorització és molt important, especialment en aquests moments en què l’estat d’alarma impedeix acudir les instal·lacions físiques de l’administració pública per a realitzar tràmits, com sol·licitar una prestació, una subvenció, informació fiscal, etc. Disposar d’un certificat electrònic permet poder fer molts tràmits on line, fet que suposa un augment de l’eficiència i rapidesa. De fet, molts tràmits poden realitzar-se de manera immediata, amb el consegüent estalvi de temps i viatges, sobretot, per a la ciutadania”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*