La Conselleria d’Habitatge i els ajuntaments de Benaguasil i Algemesí analitzen la situació dels municipis en matèria d’habitatge

Post també disponible en: Castellano

Representants de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i dels ajuntaments de Benaguasil i Algemesí han mantingut les trobades respectives per a analitzar la situació d’aquests municipis en matèria d’habitatge.

La subdirectora de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVHA), Helena Ferrando, s’ha reunit amb l’alcalde de Benaguasil, Joaquín Segarra, i amb el regidor de Benestar Social, Carlos Bosch, i els ha anunciat l’adjudicació pròxima de 13 habitatges que es destinaran a lloguer social a famílies amb més necessitats residencials del municipi.

Aquesta setmana tindrà lloc una altra reunió per a revisar i concretar les assignacions dels immobles i, segons ha explicat Helena Ferrando, “garantir l’acompanyament necessari perquè aquestes famílies tinguen un procés d’adaptació adequat i puguen conviure en els blocs sense problemes”.

La subdirectora d’EVHA ha destacat que l’Ajuntament de Benaguasil “ja ha notificat diverses urgències de famílies que requereixen un habitatge i esperem que amb la col·laboració de les dues administracions els puguem donar una solució”.

D’altra banda, Ferrando ha mantingut una altra reunió amb l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, i la regidora de Polítiques Inclusives, Ana Girbes. En l’actualitat, la Conselleria treballa en la reparació de nou habitatges que també s’adjudicaran en lloguer social.

Un altre dels temes tractats en la reunió ha sigut el del barri del Raval, ja que s’estan estudiant diverses opcions per a solucionar la problemàtica social i de seguretat d’aquests blocs formats per un centenar d’habitatges en un estat molt deteriorat.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*