La Conselleria d’Obres Públiques i Mobilitat millora els accessos a les urbanitzacions de Vilamarxant amb una rotonda en la CV-50

Post també disponible en: Castellano

Les obres han suposat una inversió de 1,4 milions d’euros

Arcadi Espanya destaca “l’important esforç pressupostari” de la Generalitat “per actualitzar i millorar” la xarxa de carreteres de la Comunitat “per tal poder disminuir la sinistralitat”

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha dut a terme la construcció d’una rotonda convencional al terme municipal de Vilamarxant, concretament entre els punts quilomètrics 82 i 82 + 500 de la CV-50, per tal de millorar els accessos a les urbanitzacions La Llomayna i Muntanya Horquera.

La nova rotonda, que té un radi exterior de 33,5 metres de diàmetre, dos carrils i vorals, ha suposat una inversió de 1.482.153,65 euros, “per modernitzar i dotar de major seguretat a les carreteres de la Comunitat Valenciana” , ha assenyalat el conseller responsable de l’departament, Arcadi Espanya.

“Des de la Generalitat -ha assegurat el titular d’Mobilitat-, estem duent a terme un important esforç pressupostari per actualitzar i millorar la nostra xarxa de carreteres per tal poder disminuir la sinistralitat”.

Així, gràcies a la incorporació de millores tècniques i tecnològiques ia l’harmonització de el trànsit dels diferents tipus de vehicles -vehicles pesants i lleugers, motos i bicicletes-, i vianants, “s’aconsegueix que confluïsquen seguretat i comoditat en els traçats de les nostres vies “, ha conclòs el conseller.

Substitució d’una pseudorotonda partida

Amb anterioritat a l’execució de l’obra de la rotonda convencional a la CV-50, els accessos a les urbanitzacions de Muntanya Horquera i la Llomayna es realitzava per una pseudo rotonda partida.

Tot i que es tracta d’una carretera convencional d’un carril per sentit, és una via amb un alt volum de trànsit, amb inici a Llíria i fi a Tavernes de la Valldigna, que comunica diverses poblacions de la Ribera Alta, el Camp de Túria i la Foia de Bunyol.

Considerat el trànsit existent a la zona, la rotonda partida que existia per desplaçar-se a les urbanitzacions no era la forma més adequada perquè els veïns i veïnes arriben als seus habitatges, ja que presentava problemes de funcionalitat i seguretat vial i, per això, es ha procedit a l’execució de el nou accés.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*