La Diputació col·labora amb el Col·legi de Farmacèutics de València en el repartiment de medicaments durant el temporal

Post també disponible en: Castellano

Les brigades forestals de la Diputació de València han realitzat les primeres mobilitzacions per a fer arribar medicaments a farmàcies rurals amb problemes de subministrament pel temporalFilomena.

Als serveis realitzats ja en municipis dels Serrans com La Yesa, Titaguas i Aras de los Olmos, podran sumar-se nous lliuraments en les pròximes hores gràcies a la col·laboració entre Divalterra i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de València.

Així, els brigadistes facilitaran la logística perquè la població dels municipis afectats puga accedir als medicaments a través de les farmàcies en zones despoblades.

Ramiro Rivera, diputat de Desenvolupament Rural i Polítiques contra laDespoblació, ha destacat “el paper de les brigades de Divalterra, que sónmés conegudes per la seua labor de prevenció d’incendis forestals, però que presten servei també en emergències relacionades amb fenòmens meteorològics adversos, com este temporal que està ocasionant nevadesa l’interior de la província”.

Per part seua, el president del Molt Il·lustre Col·legi Oficial deFarmacèutics de València, Jaime Giner, ha valorat “molt positivamentl’actuació coordinada amb la Diputació de València perquè d’esta manera es garantirà l’atenció farmacèutica en els municipis que presenten mésdificultats de subministrament”.

En este sentit, Giner destaca el “paper fonamental de les farmàciesrurals, que en molts casos són l’únic recurs assistencial existent en municipis que a més de tindre un difícil accés, compten amb una poblacióenvellida” i ha volgut “posar en valor el sacrifici d’estos professionals que malgrat tindre dificultats econòmiques, en moltes ocasions, mantenen les seues farmàcies obertes i realitzen guàrdies els 365 dies de l’anys guiatsper la seua vocació i esperit de servei públic”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*