La Diputació de València obri les seues portes a les juntes locals falleres de la Ribera Alta i la Ribera Baixa

Post també disponible en: Castellano

El president de la corporació provincial, Vicent Mompó, al costat de les falleres majors de València Mª Estela Arlandis i Marina García, reben a 13 juntes locals d’altres tants municipis de les dos comarques.

La Diputació de València ha obert este dimecres les seues portes a les juntes locals falleres de tota la província. Enmig d’un ambient festiu, el president de la corporació provincial, Vicent Mompó, i les falleres majors de València Mª Estela Arlandis i Marina García, acompanyats per les vicepresidentes primera i segona de la institució, Natàlia Enguix i Reme Mazzolari, han rebut a 53 juntes locals que representen a les comissions falleres d’altres tants municipis de diferents comarques de la província. Entre elles, han estat presents 11 juntes de la Ribera Alta i 2 de la Ribera Baixa.

Un any més, la Diputació torna a estar a costat de les Falles dels pobles valencians amb la tradicional recepció a les comitives de la província, les quals han estat acompanyades pels diputats de la corporació corresponents. A ritme de xaranga, els responsables de les juntes locals, alcaldes i regidors dels municipis de València amb tradició fallera han pogut recórrer les instal·lacions del Palau dels Scala i han visitat l’exposició ‘Ninots’, instal·lada en el Saló de Reines de la Diputació i amb entrada gratuïta fins al 19 de març.

Procedents de la Ribera Alta han acudit a la seu central de la institució provincial les juntes locals falleres de Carlet, Benimodo, Alginet, Algemesí, Alberic, Turís, Carcaixent, Benifaió, Alzira, Pobla Llarga y Castelló. Mentre que de la Ribera Baixa han participat les de Cullera y Sueca.

La Diputació de València ha completat d’esta manera la primera de les jornades de la seua tradicional Recepció fallera. Per al dijous queda la segona jornada de la Recepció organitzada per la Diputació, a la qual estan convidades totes les comissions de la província, incloses les del Cap i Casal. La plaça Manises torna a convertir-se estos dies en epicentre del món faller, en esta ocasió amb el lema triat pel govern provincial en les seues primeres festes al capdavant de la institució: ‘Unes Falles de traca’. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*