La Diputació inicia les obres d’ampliació i millora de la carretera entre Titaguas i Campo de Abajo

Post també disponible en: Castellano

Està previst que els treballs per a l’adequació del tram que pertany a la CV-345 s’estenguen durant huit mesos

L’àrea de Carreteres que dirigix el diputat Rafa García ha destinat al projecte un total d’1,7 milions d’euros

La Diputació de València ha iniciat les obres d’adequació del tram de la carretera CV-345 comprés entre l’accés al nucli urbà de Titaguas i l’accés al llogaret alpontí de Campo de Abajo. Els treballs es realitzaran al llarg d’una longitud de quatre quilòmetres, i tenen un termini d’execució previst de huit mesos de duració.

Este projecte dona continuïtat a altres actuacions realitzades anteriorment en el tram anterior i posterior de la citada carretera, en les quals es van condicionar la travessia de Titaguas i l’accés a Alpuente mitjançant un nou traçat en variant. Per a completar estes millores, era necessari renovar i ampliar la carretera entre Titaguas i Campo de Abajo, ja que fins ara no estava prou preparada per al trànsit que suporta, i a més no complia del tot amb els actuals paràmetres de confort i seguretat viària.

Des de l’àrea de Carreteres i Infraestructures que dirigix Rafa García, es destaca que l’objectiu és, en última instància, millorar les condicions de la via i la seua seguretat, en línia amb les prioritats marcades pel diputat des del començament de la legislatura.

En concret, es procedirà a l’ampliació de la via fins als 9,25 metres d’ample, així com a la millora i pavimentació del traçat. El projecte també contempla un total de 14 obres de drenatge i l’ampliació de l’estructura al seu pas sobre el barranc de la Lámpara. Finalment, per a garantir la seguretat de la infraestructura, es procedirà a la instal·lació dels elements de senyalització i sistemes de contenció necessaris.

El pressupost total d’adjudicació dels treballs, els quals seran executats per una UTE (Grusamar Ingeniería y Consulting S.L.U. i Rebogar Obras y Servicios S.L.), ascendix fins als 1,7 milions d’euros.

La carretera CV-345 connecta els municipis de Casinos, Villar del Arzobispo, Higueruelas, La Yesa, Alpuente y Titaguas amb l’autovia CV-35, així com a diferents llogarets integrats a la comarca de Los Serranos, sent el principal eix vertebrador de les poblacions a les quals dona accés.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*