La Diputació ultima les obres de millora de la travessia i el pont de Villar del Arzobispo

Post també disponible en: Castellano

La Diputació està renovant el paviment de l’antiga CV-345 i dotant al pont sobre el barranc de nous sistemes de contenció i d’una vorera perquè els vianants tinguen accés al cementeri

Està previst que els treballs, que van començar al novembre, concloguen a la fi de febrer

La Diputació de València continua avançant en el projecte de repavimentació de la travessia de l’antiga carretera CV-345 de Villar del Arzobispo, així com en la millora del pont sobre el barranc de la mateixa localitat situada a la comarca de la Serranía. El termini d’execució dels treballs, que es van iniciar en la segona quinzena novembre, és de tres mesos, estant prevista l’obertura de les noves infraestructures a la fi d’este mes de febrer.

Pel que fa a les actuacions que l’àrea de Carreteres dirigida pel diputat Rafa García està duent a terme en la travessia de Villar del Arzobispo,                a més de la renovació íntegra del paviment s’està executant l’eixample puntual d’algunes voreres.

Així mateix, s’està augmentant l’amplària de la pròpia carretera mitjançant la formigonada de cunetes de l’antiga via. Finalment, cal destacar també la millora de la intersecció de la travessia amb els carrers Levante i Posadas del municipi.

Un dels objectius de les actuacions de les obres que s’estan desenvolupant al pont sobre el barranc és l’increment de la seguretat, per a la qual cosa s’estan col·locant nous sistemes de contenció com per exemple baranes i muralletes metàl·liques. Altra de les novetats és la creació d’una vorera per a que els vianants tinguen un accés ininterromput al cementeri.

L’àrea de Carreteres ha destinat al projecte un pressupost que ascendix als 300.000 euros.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*