La Fira del Llibre en la Plaça del Poble i la II Jornada literària Castillo de Bunyol centren l’activitat cultural del cap de setmana a la localitat

Post també disponible en: Castellano

La plaça del Poble de Bunyol acull aquest dissabte, 22 d’abril, la Fira del Llibre organitzada per la llibreria de Donya Leo, amb signatura de llibres de Màxim Huerta, taller de marcapáginas, pintacaras, Cava de Requena, flors, i xocolate amb bunyols per a celebrar del Dia del Llibre, també la II Jornada literària Castillo De Bunyol: “Les noves formes de literatura en el S. XXI” organitzada per la Biblioteca Pública Municipal de Bunyol i la regidoria de Cultura, ocupen l’agenda cultural i festiva del cap de setmana en la localitat. 

Programa de la II JORNADA LITERÀRIA CASTILLO DE BUNYOL: “LES NOVES FORMES DE LITERATURA EN EL SEGLE XXI”
10.00 h. Recepció i lliurament d’acreditacions. Plaza d’Armes.
10.30 h. Conferència: Literatura Infantil i Juvenil, a càrrec de Paz Navarro i David Salvador. Sala del Oscurico.
12.30 h. Taula Redona: Les noves formes de Literatura en el Segle XXI, amb Carla Juárez, Miguel Arche, Blanca Lírio i Jorge Pérez Cebrían. Moderador, Juan Luis Bedins. Sala del Oscurico.
17.00 h. Taller de Poesia amb Bibiana Collado. Sala del Mercat.
18.00 h. Recital de Poesia i Música, amb José Antonio Mateo, Mar Busquets, Blas Muñoz, Elia Saneleuterio, Pascual Casañ, Elena Torres, Romero de Bunyol i Susana Martínez. Sala del Mercat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*