La fiscalia arxiva la causa contra Stephane Soriano

Post també disponible en: Castellano

El regidor de Benaguasil ha volgut recordar-se dels seus pares, de la seua família i dels seus amics després de l’arxiu del Ministeri Fiscal.

El Partit Socialista ha reconegut l’arxivament de la causa contra Stephane Soriano després de la denúncia presentada el mes de febrer passat.

Atac personal i polític

La fiscalia ha arxivat la causa contra Stephane Soriano després de la denúncia presentada pel PSOE de Benaguasil i de les acusacions públiques que van ser abocades per tota l’oposició sobre possibles delictes de malversació, tràfic d’influències i negociacions prohibides.

Després de conéixer la decisió del Ministeri Fiscal des del Partit Popular de Benaguasil volem condemnar amb total rotunditat l’actitud duta a terme pel conjunt de grups de l’oposició quan sabent perfectament que no havia existit cap mala actuació van decidir dur a terme una campanya d’assetjament personal i polític contra Stephane Soriano per a intentar fer-ho dimitir dels seus càrrecs convocant fins i tot un ple extraordinari per a sol·licitar la seua dimissió.

Per la seua part Stephane Soriano ha volgut deixar clar que “tinc la consciència tranquil·la d’haver intentat sempre actuar per a millorar Benaguasil ja siga en aquesta o en qualsevol altra qüestió. El mal és irreparable no sols per a mi sinó per a la meua família i vull recordar-me hui d’ells, dels meus pares i dels meus amics. Vull agrair també les mostres d’afecte rebudes al llargs d’aquests durs mesos”.

Demà a les dotze del migdia està prevista una roda de premsa del regidor de Benaguasil per a dirigir-se als mitjans de comunicació i a la població en general.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*