La Generalitat reclama a l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona documentació després de la denúncia per l’ús dels símbols municipals

Post també disponible en: Castellano

La Direcció General d’Administració Local de la Generalitat Valenciana reclama a l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona documentació després de la denúncia administrativa per l’ús dels símbols municipals. La tramitació de la denúncia s’ha iniciat amb la sol·licitud d’un informe a la Secretària de la corporació local, segons han informat fonts del PP local.

La denúncia administrativa presentada el mes de febrer passat pels tres partits que conformen l’oposició de La Pobla de Vallbona: Partit Popular, Ciutadans i Vox, sol·licitava a la Generalitat Valenciana l’adopció de mesures “per a impedir l’ús capritxós i contrari a la llei dels símbols municipals que l’equip de govern de Compromís i els seus socis ha efectuat en els últims anys”.

La portaveus de l’oposició han lamentat que malgrat els advertiments sobre la la legalitat i la denúncia presentada “Josep Vicent Garcia i els seus socis continuen gastant diners públics en la implantació d’un símbol dissenyat a gust de l’alcalde sense consultar als seus veïns i eludint els procediments que marca la llei”.

“L’alcalde de Compromís amb la connivència de PSPV, CONTINGENT i Amb tu, ha ignorat l’opinió dels seus veïns i per si no fos prou, menysté l’informe emés per Consell Tècnic d’Heràldica i Vexil·lologia de la Generalitat Valenciana, sol·licitat per ell mateix en 2016 i que va guardar en un calaix fa cinc anys”, han criticat des de l’oposició.

Finalment recorden a més, “més d’un mes després de presentar la denúncia, seguim sense saber exactament quants diners s’estan gastant en el canvi de símbols i qui l’està cobrant. Reclamem que en plena crisi social i sanitària, es destinen els recursos municipals a les vertaderes prioritats, en lloc de malgastar els diners de tots en els seus capritxos”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*