La Guàrdia Civil aclarix la sostracció de prop de 3.000 quilos de carxofes a Llíria i Benaguasil

Post també disponible en: Castellano

En l’operació “XAMPAN” realitzada per la Guàrdia Civil de l’Equip Roca de Llíria s’ha detingut a tres barons i investigat a altres dos persones per delictes de robatori, furt, apropiació indeguda i receptació

Els agents van descobrir “in franganti” a un baró dins d’un camp de cultiu d’esta verdura, i a tres persones mentres es disposaven a descarregar carxofes d’origen il·lícit en un fruiteria de Riba-roja del Túria

La Guàrdia Civil en l’operació “TONJA” realitzada per l’Equip Roca de Llíria dins el Pla Nacional contra les sostraccions agrícoles i ramaderes, ha aclarit la sostracció de prop de 3.000 quilos de carxofes.

En aquesta operació es van desenvolupar una sèrie d’investigacions per donar resposta a la sostracció de carxofes de camps de cultiu de Llíria i Benaguasil.

Durant el desenvolupament d’aquestes tasques d’investigació es localitzo “in franganti” a un home que estava de l’interior d’un camp clos sostraient carxofes, i de la mateixa manera es va descobrir de forma flagrant a tres persones més quan es disposaven a descarregar carxofes d’origen il·lícit en una fruiteria de Riba-roja d’el Túria.

Per aquests motius els agents de l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Lliiria, van procedir a la detenció de tres homes i investigació d’una dona i un altre home, d’edats compreses entre els 24 i 56 anys de nacionalitats espanyoles i índia.

A aquestes persones se’ls atribueix en diferent grau els delictes de robatori amb força mitjançant escalo, furt, apropiació indeguda i receptació.

Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades de forma contínua pels diferents Equips Roca de la Guàrdia Civil de València que gràcies a la seva preparació, especialització i esforç diari, juntament amb la col·laboració constant dels agricultors eviten i persegueixen incessantment la comissió de qualsevol fet delictiu relacionat amb el món agrícola.

Les diligències han passat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº 5 de Llíria

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*