La Guàrdia Civil deté a 3 persones que tenien granges de marihuana en xalets de luxe a Godelleta i Xiva

Post també disponible en: Castellano

La Guàrdia Civil, comptant amb el suport del Cos de la Policia Local de Godelleta, van realitzar una entrada i registre judicial en un xalet de grans dimensions situat en una urbanització de la localitat de Godelleta

A l’interior de la casa els agents van confiscar més de 1200 plantes de marihuana i altres 60 grams en cabdells

Els autors es dedicaven a cura de la plantació i s’estava tramitant la iniciació d’un *deshaucio per l’autoritat judicial, ja que ocupaven l’habitatge il·legalment

La Guàrdia Civil de Xiva, en el marc de l’operació “GREENTAYLOR”, ha detingut a dos homes pels delictes de tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric i usurpació d’habitatge en la localitat de Godelleta.

L’operació va començar a la fi de l’any 2021, quan els investigadors van descobrir indicis sobre una possible plantació en un habitatge d’una urbanització de Godelleta.

Després d’una àrdua investigació, el passat 28 d’abril, agents de la Guàrdia Civil, comptant amb el suport del Cos de la Policia Local de Godelleta, van realitzar una entrada i registre judicial en un xalet de grans dimensions situat en una urbanització de la localitat de Godelleta.

Els investigadors van trobar, a l’interior de la casa, més de 1200 plantes de marihuana i altres 60 grams en cabdells. També es van confiscar diversos efectes usats per al bon desenvolupament i creixement de les plantes com a aires condicionats, ventiladors, humificadores, filtres i llums.

Quatre de les habitacions de l’habitatge estaven enfocades, exclusivament, al creixement i desenvolupament de les plantes de marihuana. Els agents, gràcies a la col·laboració dels tècnics de la companyia IBERDROLA, van poder verificar que el subministrament elèctric utilitzat per al desenvolupament de les plantes provenia de la xarxa elèctrica general. 

Els autors havien segellat totes les finestres i van utilitzar filtres d’aire amb la clara intenció d’eliminar l’olor perquè no fora detectat pels veïns.

Aquest mateix dia, els agents van procedir a la detenció de dos homes de 44 i 47 anys, tots dos de nacionalitat espanyola, pels delictes de tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric i usurpació d’habitatge. Els autors residien a l’interior de la casa. Es dedicaven a cura de la plantació i s’estava tramitant la iniciació d’un deshaucio per l’autoritat judicial, ja que ocupaven l’habitatge il·legalment.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Requena. S’ha decretat l’ingrés a la presó dels dos detinguts.

A més d’aquesta intervenció, la Guàrdia Civil de Xiva també ha dut a terme l’operació “GREENBIKE”. Tot va començar gràcies a un component de la Guàrdia Civil que, estant fora de servei, va detectar una forta olor de marihuana als voltants d’una urbanització del terme municipal de Xiva. 

Després d’una intensa investigació, el dia 5 de maig, els agents van realitzar una entrada i registre judicial en un habitatge d’aquesta urbanització i van confiscar 304 plantes de marihuana amb un pes total de 100 quilograms. Igualment es van intervindre diferent material per al bon desenvolupament de les plantes com a aires condicionats, ventiladors, humificadores, filtres i llums.

Tècnics de la companyia IBERDROLA, van comprovar que el subministrament elèctric de l’habitatge procedia de la xarxa elèctrica general, per la qual cosa es va poder comprovar in situ aquesta defraudació.

Finalment, aquest mateix dia, agents de la Guàrdia Civil de Xiva, van procedir a la detenció d’un home de 42 anys, de nacionalitat lituana, pels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric en la localitat de Xiva.

L’autor havia llogat un xalet de luxe, de grans dimensions, i habilitat diverses habitacions com a granja de marihuana. 

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Requena. S’ha decretat l’ingrés a la presó del detingut. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*