La Guàrdia Civil deté a 5 persones per la seua implicació en un robatori amb violència en un domicili de Montroi

Post també disponible en: Castellano

La Guàrdia Civil de Llombai ha detingut a 5 persones per ser responsables presumptament d’un robatori amb violència i intimidació a un persona en un domicili a Montroi

Els autors van entrar per la porta principal del domicili i utilizando  un ganivet com a arma intimidatòria van sostraure 1.600 euros en efectiu i diverses joies

La Guàrdia Civil dins dels serveis establits de forma permanent, en el marc del pla d’actuacions per a la prevenció de robatoris amb força en domicilis i establiments, ha detingut a 5 persones, per la seua implicació en un robatori amb violència a Montroi.

La Guàrdia Civil de Llombai en el marc de l’operació “ANGÜIJES1” inici una investigació a l’objecte de poder identificar i detenir l’autor o autors d’aquest robatori amb violència.

Els implicats van entrar en un domicili per la porta principal. Un cop dins van trobar la propietària i utilitzant un ganivet com a arma intimidatòria li van tancar en una habitació mentre registraven la casa a la recerca d’objectes valuosos. Els assaltants van aconseguir sostreure un total de 1600 euros en metàl·lic i diverses joies. Posteriorment van fugir del lloc en un vehicle preparat per a això.

Per aquests fets la Guàrdia Civil de Llombai, ha detingut a 5 persones, dues dones i tres homes, d’edats entre els 19 i 32 anys i nacionalitat espanyola, per delictes de robatori amb violència.

Les diligències han passat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº 2 de Picassent.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*