La Guàrdia Civil deté a 8 persones al desarticular una organització dedicada a el tràfic de drogues a Llíria, Benaguasil i València

DCIM100GOPROGOPR0656.JPG

Post també disponible en: Castellano

Dins dels serveis establerts per evitar el tràfic de drogues i la venda a la venda al detall de substàncies estupefaents a la província de València, l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Llíria ha desmantellat una organització. En el marc de l’operació “paperines” iniciada per l’Equip de Policia Judicial la Guàrdia Civil de Llíria s’han detingut a 8 persones 6 homes i 2 dones de nacionalitats colombiana, peruana, espanyola i veneçolana per la seva implicació en delictes de tràfic de drogues i pertinença a organització criminal.

El començament de l’operació s’estableix en el mes d’agost de 2019, i després de diverses accions operatives i d’anàlisi, s’ha aconseguit desmantellar 4 punts de venda, identificat a més de 100 clients.

Registres

S’han realitzat 5 registres a Llíria, Benaguasil i València; i s’han confiscat diferents quantitats de diners, 5 vehicles, joies, un revòlver simulat, marihuana, cocaïna, a més de bascules de pesatge, filferros i fragments de bosses.

“Aquestes 8 persones s’encarregaven de la distribució operant com una organització criminal, on les tasques s’establien en jerarquia, arribant a ser organitzades per un home de nacionalitat colombiana, que al costat de la seva dona que portava la comptabilitat dels distribuïdors i feia igualment de distribuïdora operaven des d’un xalet aïllat de la localitat de Llíria “, tal com han informat fonts de la Comandància de la Guàrdia Civil de València.

“Es va aconseguir identificar a altres membres de l’organització que exercien de distribuïdors i que eren subministrades pels primers, arribant a ser identificats pels clients com treballadors de el matrimoni i que distribuïen la substància en zones d’oci de la localitat i en comerços que regentaven de la localitat de València “.

Finalment es va procedir a la identificació de l’suposat proveïdor de cocaïna que operava des de la localitat de Benaguasil. Per al desenvolupament de l’operació, es va sol·licitar a més de les unitats que desenvolupaven la investigació, el suport d’altres unitats, com el Servei Cinològic, personal d’intervenció de USECIC i USECÍA.

Les diligències instruïdes han estat lliurades als jutjats de Primera Instància i Instrucció nº 6 de Llíria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*