La Guàrdia Civil deté a tres persones i desmantella a Llombai una plantació de 1.400 plantes de marihuana 

Post també disponible en: Castellano

També es van aprehendre 6.2 quilograms de cabdell sec preparat per al trànsit.

La Guàrdia Civil, en el marc de l’operació “Prasicos”, ha detingut a dos homes d’entre 27 i 69 anys i nacionalitats albanesa i eslovena i a una dona de 27 anys i nacionalitat romanesa per un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues) i un altre de defraudació de fluid elèctric.

Les perquisicions van començar quan fa uns mesos es van detectar diverses apagades en una zona residencial de Llombai que fins i tot van obligar l’operadora a substituir el trenat elèctric per sobrecàrrega. A més, es va percebre que una zona dins de l’apagada tenia una forta olor de marihuana.

Fruit de la investigació, es va poder acreditar un enganxament irregular a l’estesa de llum i es va poder determinar que un habitatge estava elaborant marihuana en una plantació indoor de grans dimensions.

Finalment, després de practicar una entrada i registre en eixe domicili, es va poder detindre a les tres persones encarregades de la plantació i es va poder aprehendre: 1.400 plantes de marihuana en diferents etapes de creixement; 6.2 quilograms de cabdell sec preparat per al trànsit; i maquinària i equips industrials per a la realització del cultiu i la seua transformació.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Picassent.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*