La Guàrdia Civil deté a un home per 12 robatoris en segons habitatges a Montroi i Monserrat

Post també disponible en: Castellano

L’autor va ser sorprés in fraganti quan es trobava robant a l’interior d’un habitatge

S’han recuperat efectes valorats en més 3.000 euros

La Guàrdia Civil de València ha detingut a un home de 46 anys, de nacionalitat espanyola, per 12 delictes de robatori amb força en habitatges usats com a segones residències en les localitats de Montroi i Montserrat.

L’operació va començar el mes d’abril passat quan els agents van tindre coneixement dels fets, motiu pel qual es va establir un dispositiu per a la localització i detenció de l’autor.

El modus operandi sempre era el mateix, el detingut sostreia un vehicle que era utilitzat per a traslladar-se a la localitat on anava cometre el robatori. Una vegada seleccionava el domicili, saltava la tanca perimetral o forçava les reixes de les finestres i accedia a l’interior, on sostreia diferents efectes com: electrodomèstics, eines, material d’obra.

A través dels serveis, dispositius operatius i de les intenses gestions efectuades pels agents, en col·laboració amb Policia Local de Montroi, es va poder localitzar i detindre a l’autor dels fets quan es trobava cometent un robatori en un habitatge. A més, es va localitzar el vehicle sostret on els agents van trobar diferents efectes sostrets en altres domicilis.

Finalment, a principis del mes passat es va procedir a la detenció d’un home de 46 anys, de nacionalitat espanyola, per 12 delictes de robatori amb força en habitatges. Així mateix, es va poder recuperar efectes valorats en més de 3000 euros aproximats, com una hidrolimpiadora, aixetes, planxes i el vehicle sostret per a cometre el robatori.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Picassent.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*