La Guàrdia Civil deté als tres integrants d’un grup criminal en la localitat de Riba-roja

Post també disponible en: Castellano

Els autors van sostraure mobiliari per valor de 170 000 euros a una important empresa dedicada al disseny i fabricació de mobles

1 d’ells era treballador de l’empresa, mentre que els altres 2 eren antics treballadors de la mateixa

La Guàrdia Civil de València deté als 3 integrants d’un grup criminal que va sostraure mobiliari d’una important empresa de disseny i fabricació de mobles per valor de 170.000 euros. 1 d’ells era treballador de l’empresa, mentre que els altres 2 eren antics treballadors d’aquesta.

L’Operació ‘SHERLOCK’ va tindre començament el mes d’abril passat, quan una important empresa dedicada al disseny i fabricació de mobles va detectar la pèrdua d’una gran quantitat de mobiliari durant el seu trasllat a la seua nova seu, situada en la localitat de Riba-roja. 
Donats els indicis existents de la possible sostracció d’aquests, els agents de la Guàrdia Civil van aconseguir donar amb el material sostret i amb els integrants del grup criminal. 
Els autors van aprofitar el gran volum de material que va ser necessari traslladar i els més de 400 ports, en tràiler de 15 metres de longitud, que van ser necessaris per a això, per a desviar a naus de terceres empreses i fins i tot a remolcs buits, un gran nombre dels enviaments de mobiliari realitzats. 
Els agents van aconseguir la identificació i detenció dels 3 integrants del grup criminal: 1 d’ells, el capitost, era un dels treballadors de l’empresa, que coneixedor de l’operativa de la companyia marcava la mercaderia a ser sostreta. També s’ha aconseguit la detenció de 2 antics treballadors de l’empresa, un d’ells s’ocupava del transport de la mercaderia sostreta i del seu magatzematge, mentre que l’últim recepcionava la mercaderia. 
Als detinguts, tres homes de 43, 49 i 56 anys respectivament i de nacionalitat espanyola, se’ls imputen els següents delictes: delicte de furt continuat, d’encobriment i de pertinença a grup criminal. 
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Llíria. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*