La Guàrdia Civil deté dues persones implicades en més de 14 robatoris amb força en habitatges i naus industrials de la Ribera Alta

Post també disponible en: Castellano

La Guàrdia Civil dins dels serveis establerts de forma permanent, en el marc del pla d’actuacions per a la prevenció de robatoris amb força en habitatges ha detingut dues persones per la seva implicació en més de 14 robatoris amb força.

En el marc de les operació PARDALETE realitzada per la Guàrdia Civil de Llombai, iniciada a finals del passat any, s’ha procedit a la detenció de diversos autors de robatoris en habitatges i naus industrials de les poblacions d’Alfarp, Catadau, Llombai, Montroi, Monserrat i Real, totes elles a la comarca de la Ribera Alta.

Fruit de les gestions realitzades pels responsables d’aquest operatiu es va aconseguir aclarir aquests fets i procedir contra els presumptes autors: un home i una dona de nacionalitat espanyola de 34 i 27 anys. Els autors cometien els robatoris sobretot en zones aïllades i poc transitades.

Els presumptes autors dels fets delictius robaven sobretot bateries elèctriques, a més de generadors, electrodomèstics i eines.

modus operandi

Els robatoris eren comesos principalment a la nit i cerciorant que no es trobaven inquilins a l’interior dels habitatges, per posteriorment forçar la tanca perimetral i entrar a través de les portes o finestres. Estacionaven el seu vehicle als voltants per aconseguir guardar el robat o fins i tot ho ocultaven tot en laterals dels camins per al dia següent recollir el sostrets, segons han informat des de la Comandància de la Guàrdia Civil de València.

Els agents fins al moment han aconseguit aclarir més de 14 robatoris ocorreguts en casetes de camp, xalets i naus industrials de poblacions de la Ribera Alta. Les diligències han passat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Picassent.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*