La Guàrdia Civil deté una persona que sostreia de forma violenta caixes de marisc de botigues de productes congelats en la Ribera Alta

Post també disponible en: Castellano

En el marc d’un operatiu realitzat per la Guàrdia Civil de Carcaixent s’ha detingut a un baró per la seua presumpta implicació en els delictes de robatori amb violència i furt en establiments d’alimentació

Els robatoris van ser perpetrats principalment en establiments d’aliments congelats, on l’autor sostreia caixes de mariscos

La Guàrdia Civil dins dels servicis establits de forma permanent, en el marc del pla d’actuacions per a la prevenció del comerç segur en establiments, ha detingut un baró com a presumpte autor de delictes de robatori amb violència i furt, en unes quantes localitats de la Ribera Alta.

La Guàrdia Civil de Carcaixent inici un operatiu a fi de poder identificar i detindre l’autor o autors dels fets delictius duts a terme, des de finals del mes d’octubre, de robatori amb violència i intimidació i furt.

Fruit de les gestions realitzades pels responsables d’este operatiu es va aconseguir aclarir diversos fets, i procedir contra el presumpte autor.

Des de finals d’octubre, se van anar interposant diverses denúncies relatives al robatori amb violència i intimidació, i furt en diferents establiments comercials de venda de congelats, afectant les localitats d’Alberic, Guadassuar, Carlet, l’Alcudia i Carcaixent.

L’autor principal dels fets entrava en els establiments, entaulava conversació amb l’empleada i li sol·licitava tres caixes de marisc, d’alt cost. Una vegada l’empleada treia la mercaderia sol·licitada, l’autor algunes vegades usant la violència, li donava una estirada a la mateixa i eixia corrent del dit lloc. A més, no dubtava a violentar les treballadores si oposaven algun tipus de resistència, ocasionant diverses lesions a algunes d’estes.

Fruit de les gestions realitzades pels responsables d’este operatiu es va aconseguir detindre un baró de 29 anys de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de 7 delictes, sent estos de robatori amb violència i intimidació i furt.

Les diligències han passat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº1 d’Alzira.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*