La Guàrdia Civil frustra un robatori en un col·legi de Sant Antoni de Requena gràcies a la col·laboració ciutadana

Material recuperado por la Guardia Civil.Material recuperado por la Guardia Civil.
Material recuperado por la Guardia Civil.

Post també disponible en: Castellano

Material recuperado por la Guardia Civil.
Material recuperat per la Guàrdia Civil.

Els agents de la Guàrdia Civil van aconseguir detenir dos dels autors i el tercer va ser detingut per la Policia Local a l’interior d’un domicili on estava amagat

Els agents van recuperar més de 2.000 euros, diners que estava destinat per a excursions escolars

Sobre les 17,00 hores del 25 de maig del 2019, diverses patrulles en servei pertanyents al Lloc Principal de Requena reben avís de la central COS, indicant que s’estava cometent un robatori en un col·legi de la pedania de San Antonio de Requena.

Immediatament els agents es van desplaçar al lloc dels fets, on pel que sembla a tres persones havien accedit a l’escola i encara no havien sortit de l’interior.

En conèixer aquests fets les patrulles en servei van disposar que mentre una d’aquestes patrulles avançaria des d’un extrem del Col·legi l’altra espero amagada en l’única via d’escapament que els quedaria als suposats autors.

Realitzant les comprovacions a l’interior del Centre efectivament la patrulla que inspeccionava el mateix, va veure sortir de l’interior a aquests tres individus portant diverses bosses d’escombraries amb una gran quantitat d’objectes al seu interior.

En procedir a donar-li l ‘ “alt Guàrdia Civil” els tres individus van emprendre la carrera en direcció on, sense ells saber-ho, es trobaven i als altres dos guàrdies civils que gràcies al dispositiu establert van poder detenir dos dels tres individus.

El tercer dels individus, va fugir a la carrera per les teulades de la localitat, perdent-els agents de vista.

Aproximadament 15 minuts després, i havent estat alertada la població, dues persones van trobar a aquesta persona a l’interior del seu habitatge tancat a la cambra de bany de l’habitatge.

Alertades les patrulles que es trobaven per la zona pels propis habitants de l’habitatge, finalment la patrulla de la Policia Local que es trobava a la localitat donant suport va procedir a la detenció d’aquest tercer individu.

Els detinguts d’entre els 20 i 30 anys eren d’origen espanyol i marroquí, i estaven suposadament implicats en delictes de robatori amb força, desobediència i resistència als agents de l’autoritat, violació de domicili.

Els agents van poder recuperar més de 2.000 euros en efectiu (diners per a excursions escolars), 3 càmeres de fotos, i 2 ordinadors portàtils

Les diligències instruïdes han estat lliurades als jutjats de Primera Instància i Instrucció nº 2 de Requena.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*