La Guardia Civil ha detingut a Madrid al conductor de la furgoneta que va atropellar mortalment a dos ciclistes en la carretera de Torrent a Montroi

Post també disponible en: Castellano

L’atropellament mortal va tindre lloc el passat dia 12 a les 08.45 hores en la CV-405

L’autor, qui va causar la mort de dues dels tres ciclistes atropellats, es va donar a la fugida i ha sigut localitzat i detingut a Madrid 

La Guàrdia Civil de València deté al culpable de l’atropellament de 3 ciclistes el passat dia 12 en la CV-405 (València) pel qual 2 persones han mort.

La Guàrdia Civil de València es va fer càrrec de la investigació del sinistre vial ocorregut a les 08,45 hores del passat dimarts dia 12 de setembre, quan el conductor d’una furgoneta de repartiment de paqueteria va atropellar mortalment a dos ciclistes que circulaven per la carretera CV-405, a l’altura del quilòmetre 7,700 (terme municipal de Torrent), provocant la defunció en el lloc del sinistre d’un d’ells i deixant inicialment ferit greu a l’altre, el qual va morir hores després a l’hospital al qual va ser evacuat. Un tercer va sobreviure a l’atropellament, ja que no va resultar aconseguit.

L’autor de l’atropellament mortal es va donar immediatament a la fugida, per la qual cosa es va activar al Grup d’Investigació i Anàlisi -GIAT- del Sector de Trànsit de la Guàrdia Civil a la Comunitat Valenciana que, gràcies a les gestions realitzades i a la col·laboració ciutadana, va aconseguir localitzar el vehicle estacionat en un polígon de Riba-roja de Túria (València). Aquest presentava danys de consideració recents i compatibles amb l’impacte patit amb els ciclistes, per la qual cosa va ser intervingut per a examinar-lo a fons i obtindre restes i vestigis.

Aqueix mateix matí es va aconseguir esbrinar la identificació del possible conductor escapolit, traslladant-se el GIAT al seu domicili on es va establir un dispositiu de vigilància per a poder procedir a la seua detenció, si bé es va tindre coneixement posteriorment que, després del sinistre, el presumpte autor havia recollit els seus estris personals i abandonat el seu domicili.

Fruit de la investigació i del cércol policial establit, es va esbrinar que es trobava fugit a Madrid on va ser localitzat a última hora d’ahir per components del *GIAT desplaçats des de València. Es va procedir llavors a la detenció d’un ciutadà estranger de 25 anys d’edat, en situació irregular a Espanya, com a possible autor de 2 delictes d’homicidi per imprudència i d’un delicte d’abandó del lloc del sinistre.

El detingut, assistit pel seu advocat, es va negar a prestar declaració en seu policial, per la qual cosa, després de passar la nit en els calabossos de la Guàrdia Civil de Madrid, serà posat a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció núm. 6 de Madrid, en funcions de guàrdia, en el matí de hui.

Quant al sinistre mortal, les diligències policials seran entregades al Jutjat d’Instrucció núm. 3 de Torrent (València).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*