La Guàrdia Civil investiga a una persona que va denunciar un delicte fals a Bétera

Post també disponible en: Castellano

La Guàrdia Civil va descobrir que el denunciant era un addicte al joc i tenia problemes econòmics

L’autor va utilitzar per a poder continuar jugant els usuaris de la seua dona i el d’un amic.

La Guàrdia Civil de València va aconseguir revelar que el denunciant era el vertader autor del joc i els càrrecs al seu compte eren reals

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l’operació “SNOWMEN”, ha procedit a la detenció d’un home de per un delicte de simulació de delicte.

L’operació va començar quan un home va denunciar, en les dependències policials de la Guàrdia Civil de Bétera, que una web d’apostes havia aparegut com a responsable de desenes de càrrecs no autoritzats en la seua targeta bancària elevant l’import a 7 000 euros.

Fruit de les perquisicions policials, els investigadors van descobrir que el denunciant era un addicte al joc i tenia problemes econòmics. Pel que va utilitzar per a poder continuar jugant els usuaris de la seua dona i el d’un amic.

La Guàrdia Civil de València va aconseguir revelar que el denunciant era el vertader autor del joc i els càrrecs al seu compte eren reals.

Finalment, la Guàrdia Civil de València va investigar a un home de 47 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte de simulació de delicte. 

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 6 de Lliria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*