La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana inicia la seua trobada d’hivern que conclourà amb tres concerts a Llíria, València i Godella

Del 21 de diciembre al 2 de enero, 67 músicos de hasta 26 años llevarán a cabo el encuentro de invierno en la Escuela de Música de la Banda Primitiva de Llíria.
Del 21 de diciembre al 2 de enero, 67 músicos de hasta 26 años llevarán a cabo el encuentro de invierno en la Escuela de Música de la Banda Primitiva de Llíria.

Post també disponible en: Castellano

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana comença la seva trobada d’hivern, que tindrà lloc de l’21 de desembre a el 2 de gener a l’Escola de Música de la Banda Primitiva de Llíria. Aquest any ho farà de la mà de el director Pablo Rus Broseta, la directora assistent Júlia Creu i el compositor resident Marc García Vitòria, amb un programa d’obres de Bartok, Haydn i Brahms.

La trobada d’hivern de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana conclourà en aquesta ocasió amb tres concerts: el 3 de gener, al Teatre de la Banda Primitiva de Llíria, a les 19.30 hores; el 4 de gener, al Palau de les Arts de València, a les 19.30 hores i el dia 5 de gener, al Teatre Capitoli de Godella, a les 12.00 hores.

Les trobades de la Jove Orquestra suposen estades molt interessants per a la formació dels joves músics perquè s’ajunten uns dies de convivència amb tallers d’alt nivell de les diferents especialitats instrumentals, per a concloure després amb assajos conjunts i la celebració de tres concerts.

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana depèn de la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura i està formada per 95 músics menors de 26 anys. El seu director des de l’octubre de 2017 és Pablo Rus Broseta, format a València, Lió, Amsterdam i Berlín i actualment director associat de la Seattle Symphony, en la qual lidera una extensa varietat de programes.

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana té com a objectiu contribuir a la formació dels músics per mitjà de trobades i tallers dirigits per destacats professors de cada especialitat instrumental.

En aquest cas, en la trobada d’hivern participen Susanna Gregorian (violí), Mihail Spivak (violí); Javier Cárdenas (viola); Alex Friedhoff (violoncel); Mihai Ichim (contrabaix); Salvador Martínez (flauta); Daniel Fuster (oboé); Eduardo Raimundo (clarinet); Salva Sanchis (fagot); Jesús Sáchez (trompa); Francisco Javier Barberá (trompeta); Juan M. Reial (trombó / tuba) i Javier Eguillor, (percussió).

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*