La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Bunyol acorda crear ajudes ràpides i eficaces per als sectors més afectats per la pandèmia a la localitat

Post també disponible en: Castellano

L’alcaldessa de la localitat, Juncal Carrascosa, va convocar la setmana el CES i la Junta de Portaveus, i aquesta setmana tornaran a reunir-se aquests dos òrgans de govern amb l’objectiu d’acordar conjuntament ajudes ràpides i eficaces.

Juncal Carrascosa, alcaldessa de Bunyol, ha informat de la celebració el passat divendres 29 de gener d’una Junta de Portaveus dels grups municipals que composen el plenari de l’Ajuntament: PSOE, EU, Podem, PP i IAB.

La primer edil informa: “En l’ordre del dia es van tractar diversos punts, destacant la posada en comú per acordar com canalitzar les ajudes als sectors afectats per la crisi econòmica de l’COVID-19 al municipi. L’interès comú és arribar a un acord que ens porte a formular ajudes que resulten ràpides i que arriben sobretot als sectors més castigats per aquesta crisi econòmica i social.

Després de l’arrencada d’aquesta reunió telemàtica, es va informar en primer lloc de l’acord amb la seua adhesió a el pla RETISTIR, en la modalitat “Parèntesi” de la Generalitat Valenciana, on l’Ajuntament de Bunyol aportarà un 15% de el cost de les ajudes, que es quantifiquen en 227.000 €, aportats per Diputació de València i Generalitat Valenciana.

L’alcaldessa recorda que també es va acordar articular unes ajudes especials a les famílies afectades per la crisi Covid19, que serien bastant ràpides a l’poder-se llançar des emergència social amb fons municipals. “Finalment estudiarem unes ajudes pròpies municipals que complementen aquestes altres i que serviscan per reactivar l’ocupació i els negocis”, ha destacat.

Carrascosa conclou: “Totes aquestes propostes es traslladaran a el Consell Econòmic i Social (CES), en una comissió de treball conjunta entre CES i Junta de Portaveus on es treballaran i s’acabaran d’acordar i posar en marxa. Tant aquest consell com la Junta de Portaveus es convoquen de nou aquesta setmana per agilitzar tots els ajuts i poder cobrir les nombroses necessitats d’empreses i sectors castigats per aquesta pandèmia al municipi”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*