La Mancomunitat de La Canal de Navarrés impulsa amb la Diputació i Turisme CV el desenvolupament del Pla de Dinamització i Governança Turística

Post també disponible en: Castellano

La signatura d’aquest Conveni té per objecte la innovació, el foment i la consolidació dels productes turístics de La Canal de Navarrés.

EL Resultat de la signatura d’aquest Conveni per aquest triangle d’administracions, és l’aportació de 50.000 euros per cadascuna de les parts, invertits a La Canal de Navarrés amb la finalitat de mantindre, adaptar i millorar la destinació turística, perquè continue creixent i desenvolupant-se, amb l’objectiu de mantindre la competitivitat de l’oferta turística.

Algunes de les actuacions més assenyalades dutes a terme en aquesta anualitat han anat destinades a augmentar l’accessibilitat. Així ha sigut el cas de la instal·lació de passarel·les en alguns paratges, com en el dels Chorradores, o l’habilitar per a persones invidents la ruta del Barranc Bru de Bicorb, la dels Chorradores de Navarrés, i una que transita d’Anna a Xella, gràcies a una tecnologia capdavantera que després d’haver-hi mapatge i senyalitzat les rutes, guiarà amb sons 3D als usuaris invidents.

A més, s’ha estés el carril bici que va des d’Anna fins a Bolbait, aconseguint gràcies a l’execució d’aquest Pla, que s’amplie de Bolbait a Playamonte, la qual cosa serà una activitat més per a oferir als turistes i locals. A més, donat l’augment de visitants que està tenint La Canal, s’han instal·lat dos aparadors interactius a Millars i Bicorb com a punt d’informació turística.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*