La Mancomunitat de l’Interior col·labora amb la Universitat de València en l’elaboració d’estratègies territorials per a l’ocupació

Es podran presentar les sol·licituds fins al 24 de novembre als Serveis Socials Municipals.
Es podran presentar les sol·licituds fins al 24 de novembre als Serveis Socials Municipals.

Post també disponible en: Castellano

La Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi ha començat una ronda de reunions amb tècnics de la Universitat de València per a rebre assessorament en l’elaboració de futures estratègies territorials per a l’ocupació i altres accions complementàries.

Agents de desenvolupament local de l’entitat, juntament amb personal del projecte ADAPT @ + T, igualtat i serveis socials de la zona ja han mantingut dues reunions amb els experts designats per la institució universitària per establir pautes i línies de treball a desenvolupar en els propers mesos.

La primera reunió va tenir lloc a principis de juliol i va servir com a presa de contacte entre els dos equips.

Dimecres passat, d’altra banda, va tenir lloc una segona trobada de treball en què els delegats universitaris van fer entrega del pla de treball proposat per les universitats valencianes per a tota la Comunitat Valenciana.

El pla de treball proposat proposa una sèrie de tasques entre les que es troben l’elaboració d’un esquema general de línies estratègiques, objectius i accions, la configuració d’una xarxa d’agents territorials relacionats amb el Pacte per l’Ocupació, la realització d’un balanç formatiu en línia amb l’oferta i demanda de formació en el territori, la identificació dels processos d’innovació territorial i l’anàlisi de projectes experimentals en procés.

L’assessorament de les universitats es realitzarà de forma presencial, mitjançant un calendari que serà consensuat amb el Pacte Territorial per l’Ocupació, de manera que tots els agents de la comarca implicats en el mateix puguin formar part d’aquest procés.

Aquesta acció s’emmarca dins de les pautes de desenvolupament del projecte Avalem Territori, una de les estratègies més ambicioses impulsades per LABORA, amb la col·laboració del Fons Social Europeu.

Amb aquest programa, el Servei Valencià d’Ocupació pretén redefinir polítiques territorials per a l’ocupació atorgant-los un caràcter transversal i adaptant-les en major mesura a les necessitats reals del territori.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*