La neu ja ha fet acte de presència a la comarca Requena-Utiel

Post també disponible en: Castellano

Segons informa, Fernando Cárcel, administrador de la pàgina d’informació agrícola i meteorològica (Meteo Requena Agricultura), en la vesprada d’ahir dilluns es van registrar precipitacions en forma de neu, en àmplies zones de la comarca Requena-Utiel. 
La jornada va començar amb gelades severes i seques, amb temperatures que van estar compreses entre els -3° i -7° segons zones.
Durant les últimes hores de la vesprada i primeres hores de la nit d’ahir les precipitacions en forma de neu van fer acte de presència a la comarca, sobretot en la zona oest i sud-oest, nevant en localitats com Villargordo del Cabriel, Fuenterrobles, Jaraguas, Venta del Moro i Cases de Moya. Les nevades van agafar rumb sud a zones de la província d’Albacete deixant també nevades en Casas Ibáñez i Albacete capital.
En quedar el cel buidat durant la passada nit, s’han registrat fortes gelades que oscil·len entre els 3,2 graus negatius de la localitat de Sant Antoni, fins als 6,8° sota zero que s’han aconseguit en la Finca Sant Blas, prop de Requena, segons dades de l’Associació Valenciana de Meteorologia (AVAMET).

A la foto, de Paco Monteagudo, s’observa com cau la neu en Cases de Moya. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*