La nova PAC comporta canvis per als agricultors de Requena-Utiel

Post també disponible en: Castellano

A partir de 2023, hi haurà importants canvis en la Política Agrícola Comunitària coneguda com la PAC. Els fons de la Unió Europea aniran més orientats cap a una agricultura més ecològica i per tant més respectuosa amb el medi ambient. També la nova PAC portarà noves exigències als agricultors per a poder percebre les ajudes.

El repartiment de fons també serà complicat; perquè serà difícil que puga acontentar a totes les figures d’agricultors que existeixen.

Titulars d’explotacions agràries de Requena-Utiel, han manifestat que totes les persones que tenen cultius agrícoles haurien de ser beneficiaris de les subvencions de la PAC, encara que aquestes tinguen major incidència en els agricultors professionals. Es basen en el fet que tots els propietaris d’explotacions generen riquesa i llocs de treball i a més paguen els seus impostos.

Des de l’Administració autonòmica valenciana es ve demanant que la PAC tinga en compte la peculiaritat de les explotacions valencianes, que principalment són de reduïda extensió. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*