L’obra ‘Neptú’, de l’artista bunyolense Toni López, seleccionat en l’IV Certamen de Pintura Realista “Waiting for the spring”

Post també disponible en: Castellano

L’obra “Neptú”, de l’artista bunyolense Toni López, ha estat seleccionada al costat d’altres 24 obres d’artistes nacionals i internacionals de països com França o Colòmbia d’entre 125 obres presentades a l’IV Certamen de Pintura Realista “Waiting for the spring”.

Aquest certamen internacional en la seva quarta edició està organitzat per l’artista d’Alzira Josep Francés i per la galeria Lorenzo de Medici en la citada localitat de la Ribera.

L’obra de Toni López, que presenta un estil personal molt marcat, amb una interpretació molt particular de les obres clàssiques, romandrà exposada en aquesta galeria durant els mesos de març abril.

La Galeria Lorenzo de Medici ja ha adquirit recentment una obra de Toni López per a la col·lecció Phoenix, que algun dia formarà part d’un futur museu d’aquesta col·lecció ja que el galerista i pintor, Josep Francés, està realitzant una gran labor d’ajuda als joves artistes realistes.

Aquest passat 2021 ha estat un any de canvis en la vida artístic-professional, de López, ha exposat a Sevilla, Madrid, Alzira i Bunyol, aquestes dues últimes col·lectives, i ha estat seleccionat en diversos concursos de gran prestigi.

A partir del 20 d’abril i fins al 8 de maig el bunyolense exposa en el Centre Cultural Volturna de la localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*