La Pobla de Vallbona tanca 2020 amb un superàvit de 3.600.000 euros

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona aprova la liquidació del pressupost de 2020 amb un resultat positiu de més de 3.600.000 euros. Amb esta xifra, el consistori suma sis anys consecutius de romanent de tresoreria positiu en un indicador de la solvència financera  de l’entitat.

A este resultat se suma una rebaixa del deute municipal que queda en un 16%, el més baix des que es té registre a l’Ajuntament, lluny dels 8 milions d’euros en que es trobava a l’inici de la passada legislatura. Des del consistori es destaca que, tot i que enguany no eren d’obligat compliment, s’han respectat les regles fiscals de límit de despesa i deute.

Amb les bones xifres aconseguides, l’Ajuntament de la Pobla aprovarà en breu un important pla de reactivació econòmica. L’alcalde, Josep Vicent Garcia, avançat que el superàvit servirà per ajudar a les empreses i treballadors de la Pobla afectats per la crisi generada per la COVID 19 i es posaran en marxa projectes emblemàtics per al veïnat com la finalització del carril ciclopeatonal entorn al Barri Sant Josep, l’enderroc de la Finca de la CNS i la pavimentació de carrers i voreres entre d’altres.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*