La Policia de Bunyol recomana limitar l’ús dels vehicles en aquests dies de Fira i Festes

Efectivos de la Policía Local de Buñol ante la ermita del patrón de la localidad, San Luis.
Efectivos de la Policía Local de Buñol ante la ermita del patrón de la localidad, San Luis.
{%ALT_TEXT%}
Efectius de la Policia Local de Buñol davant l’ermita del patró de la localitat, Sant Lluís en una imatge d’archiu.

Efectius de la Policia Local de Bunyol davant l’ermita del patró de la localitat, Sant Luis, en una imatge de fitxer.
La Policia Local de Buñol ha informat que amb motiu de la Fira i Festes de 2018, que se celebra a la localitat del 24 d’agost al 3 de setembre, es recomana una sèrie de normes i consells per a una millor convivència durant les mateixes.

També han informat de les calles que romandran tallades i en les quals estarà prohibit estacionar. A més, es recomana a la població “que utilitzi els vehicles particulars com a mínim possibles per traslladar-se al recinte firal o proximitats i no exponga el seu vehicle a possibles cops o robatoris”.

Durant tots els dies de Fira i Festes està terminantment prohibit estacionar a les calles Cid, Sant Lluís i la Plaça del Poble. Tots els dies des de les 19,00 fins les 4,00 hores, l’entrada al recinte firal es farà per la carretera d’Andorra, amb sortida per la carretera del Cuco. Com el passat passat, a la carretera CV-427 (la del Río Juanes), des de San Luis fins a la cruïlla de l’Hortelà, tan sols es va a permetre el estacionament en un costat, «la carretera està suficientment senyalitzada, com a mesura de seguretat ».

El dijous, 23 d’agost, des de les 16.00 fins a les 21.00 hores, estava terminantment prohibit estacionar a l’Avinguda País Valencià a causa del recorregut de la III Memòria popular Carrera Raquel Lavilla. «Siendo que aquesta carrera té un recorregut urbà, es demana als conductors, que no circulen per les calles per on transcorre la mateixa i que respectin les indicacions dels membres de l’organització. I sempre respetant als corredors ».

El dissabte, 25 d’agost, estarà prohibit estacionar a la Plaça del Poble des de les 6’00 fins les 24’00 hores per la celebració de la Tomatina Infantil. Els accessos a la mateixa estaran tallats al trànsit des de les 6.00 hores. I estarà prohibit estacionar a l’entrada al poliesportiu de la piscina des de les 19.00 hores per la celebració d’un concert de rock.

El diumenge dia 26, quedarà prohibit estacionar des de les 9.00 fins a les 22.00 hores, a l’avinguda la Violeta, la del País Valencià, el Pont de la República, el carrer Cid, la Plaça del Poble i la calle de San Luis; i a partir de les 18,00 fins a les 22,00 hores a la carretera del Cuco.

Ya el lunes 27 estarà prohibit estacionar a la Plaça del Poble des de les 6.00 fins les 24.00 hores per la celebració de la festa del fang. Els accessos a la mateixa estaran tallats al trànsit des de les 6.00 hores. Des de les 14.00 fins a les 22.00 hores, quedarà prohibit estacionar a les calles Garcés Vericat (des del CP Sant Luis fins a la final) i el carrer Guzmán Cárcel (fins al Planell) per motiu del XLIII Concurs de Paelles.

El dimarts, 28 d’agost, a partir de les 15,00 hores del dimarts i fins a les 15,00 hores del miércoles, estarà prohibit estacionar a la calle El Portal, degut a la ubicació dels diferents vehicles d’emergències que arribaran per a la celebració de la Tomatina.

Festa de la Tomatina

Ja el miércoles, 29 d’agost, i degut a la festa de la Tomatina, l’Ajuntament recorda “que queda estrictament prohibit accedir a la zona on es desenvolupa la festa, amb vasos o cristalls de vidre, així com el trencament de t-shirts”.

Estarà prohibit estacionar des de les 00.00 fins les 15.00 hores a l’Avinguda de la Violeta des del nº 14 fins a la Plaça de la Diputació; Avinguda País Valencià; les cales de Sant Pere, de la Vall d’Andorra des del Pont fins a l’encreuament amb el carrer García Lorca; Calles El Portal, Chapí, Cid, Plaça del Poble, San Luis, Dr. Juan López i carretera del Cuco. Des de les 5.30 hores, les calles Ruiz Pons, Ernesto Giménez, l’avinguda Dr. Beltrán Baguena i l’avinguda de la Violeta estaran tallades al trànsit. Festivitat del patró

El dijous, 30 d’agost, estarà prohibit estacionar a l’Avinguda País Valencià i Pont Nou des de les 9.00 fins a les 15.00 hores pel desfile de l’ofrena a San Luis. Amb motiu de la mascletà, estarà prohibit estacionar a l’Avinguda de la Música (contorn del Parc Marcelino Camacho), des de les 9.00 fins a les 15.00 hores. Amb motiu de la processó de Sant Lluís quedarà prohibit aparcar a les Cid, Plaça del Poble, Calles Pelayo, Colón i Molí, des de les 17.00 fins a les 22.00 hores. Amb motiu de la celebració del Concurs de Mojete, que se celebrarà a l’Avinguda de la Música (costat del Parc Manuel Carrascosa) des de les 15,00 hores fins a la finalització del mateix, com novetat aquest any estarà prohibit estacionar a l’avinguda de la Música (des de la calle Joaquín Masmano fins a la final de l’avinguda, tan sols el costat de baixada).

El viernes, 31 d’agost, l’Avinguda Pérez Galdós quedarà tancada al trànsit des de les 9,00 fins les 15,00 hores per jocs infantils. El Puente de la Venta quedarà tallat al trànsit des de les 9,00 fins les 16,00 per muntatge i disparo de la mascletà. Estareu prohibit estacionar a l’avinguda Rafael Ridaura des de les 10.00 fins a les 3,00 hores pel concurs de gaspatxos que canvia de localització.
El dissabte, 1 de setembre, quedarà definitivament prohibit estacionar des de les 10.00 fins a les 22.00 hores a la Avd. de la Violeta, Avd. País Valencià, Pte. Nou, carrer Cid, Plaça del Poble i, a partir de les 18,00 hores, el carrer Sant Lluís i la carretera del Cuco. I el diumenge 2 de setembre, estarà prohibit estacionar des de les 9.00 fins les 22.00 hores a la Avd. País Valencià, carrer Cid, Pl. del Poble, carrer San Luis i a partir de les 17,00 i fins a les 21,00 hores la Av. de la Violeta i la carretera del Cuco. I el dilluns 3 quedarà prohibit estacionar des de les 20.00 fins a les 22.00 hores a la Pl. del Poble i el carrer de San Luis; i tot el dia a l’Avda. Rafael Ridaura amb motiu del disparo del castell de focs artificials.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*