La Policia Local de Bunyol intervé en un local d’oci del municipi per incompliment d’horari i aforament permés

Post també disponible en: Castellano

Aquest cap de setmana la Policia Local de Bunyol ha intervingut, novament, en un local d’oci del municipi, “perquè hi havia indicis que s’estava incomplint la normativa Covid-19 en estar en servei fora de l’horari permés”, segons han informat fonts municipals.

L’alcaldessa de Buñol, Jonquera Carrascosa, va afirmar en la sessió plenària celebrada en el dia d’ahir a l’Ajuntament de Bunyol sobre aquest tema que, “en aquests moments, s’està cursant una investigació policial per a esclarir els fets”.

“Aquest tipus d’actuacions són les que embruten la imatge de l’hostaleria en una situació tan complicada com la que s’està vivint. Per desgràcia, encara que els incompliments de la normativa Covid en la població de Bunyol no han sigut excessius, sí que n’hi ha hagut”, segons fonts del Govern municipal des d’on “agraeixen la responsabilitat i col·laboració veïnal, que ha portat a poder controlar diverses situacions per part de Policia Local”.

La regidor de Govern i Interior i Policia de l’Ajuntament de Bunyol, María Vallés, ha afegit el seu desig que “aquesta siga l’última vegada que la Policia Local haja d’intervindre, i l’última que hàgem de tornar a parlar d’actuacions incíviques com les suposadament esdevingudes divendres passat”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*