La Policia Local de Xest troba a un xiquet de 5 anys sol, en pijama, amarat per la pluja i plorant al portal de casa

Post també disponible en: Castellano

La Policia Local de Xest ha localitzat un xiquet de cinc anys en el carrer, en pijama, plorant i amerat per les fortes pluges que estaven caient en eixe moment el menor estava malalt i no havia anat al col·legi.

L’incident va tindre lloc divendres passat quan uns veïns van descobrir el xiquet en el portal de la vivenda, en pijama i plorant, i van alertar la Policia. Els seus pares, contra els que s’han obert diligències per un delicte d’abandó de menor, ho havien deixat només a casa durant més de dos hores perquè, com van assegurar després, no tenien a ningú amb qui deixar al xicotet i havien d’anar a treballar. A causa de la tempestat, el domicili es va quedar sense llum i el xicotet, espantat, va eixir a buscar els seus pares, sorprenent-li l’enorme tempestat.

La policia va realitzar gestions per a localitzar els seus pares, encara que en un primer moment va resultar impossible atés que el xiquet a penes podia parlar i cap veí de la zona ho coneixia. Els agents van traslladar el menor al centre mèdic, ja que tenia molt fred, i mal de cap i estómac.

Els agents van començar a cridar a tots els col·legis de Xest i van localitzar un centre que va assegurar que el xiquet era alumne seu i que no havia acudit eixe dia a classe. Així, van aconseguir esbrinar la identitat dels pares i es van posar en contacte amb la mare.

La policia va obrir diligències per un presumpte delicte d’abandó de menor i va traslladar l’assumpte tant a la Fiscalia de Menors com als servicis socials de Xest.

Segons ha esbrinat la policia, no era la primera vegada que els pares deixaven només el menor durant el temps que transcorre entre que son pare se’n va a treballar, a les 12,00 hores, i la mare torna del seu treball, a les 14,30 hores.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*