La Policia Local d’Utiel organitza per a hui dijous una jornada sobre educació viària dirigida a un centenar d’alumnes

La sesión contará con un simulador de vuelcos de vehículos en la Plaza del Ayuntamiento de Utiel.
La sesión contará con un simulador de vuelcos de vehículos en la Plaza del Ayuntamiento de Utiel.

Post també disponible en: Castellano

La sesión contará con un simulador de vuelcos de vehículos en la Plaza del Ayuntamiento de Utiel.
La sessió comptarà amb un simulador de bolcades de vehicles a la Plaça de l’Ajuntament d’Utiel.

La sessió comptarà amb un simulador de bolcades de vehicles a la Plaça de l’Ajuntament d’Utiel

La Policia Local d’Utiel ha programat per avui dijous una jornada sobre educació vial que comptarà amb sessions teòriques i pràctiques dirigides a més d’un centenar d’alumnes de centres educatius d’Utiel.

La campanya es realitza en col·laboració amb la Policia Local d’Alcoi que prepararà una plataforma per a la realització en directe de simulacions de bolcades a tan sols una velocitat de 2 a 3 km / h. Amb aquesta demostració volen evidenciar les conseqüències dels resultats a una velocitat real de conducció si no s’adopten mesures de seguretat.

La jornada es desenvoluparà demà dijous 28 de març de 8.00 a 14.00 hores alternant formació teòrica i pràctica amb diferents grups d’alumnes de centres educatius d’Utiel.

En total més d’un centenar d’alumnes de 4t de l’ESO de l’IES Miguel Ballesteros i Col·legi Santa Anna assistiran a aquestes sessions formatives sobre normes de trànsit i seguretat ciutadana.

Les sessions teòriques es desenvoluparan a la sala de plens de l’Ajuntament d’Utiel i la part pràctica centrada en demostracions de bolcades de vehicles tindrà lloc a la plaça del consistori utielano.

Mitjançant el simulador de bolcada, els agents mostraran l’eficàcia de la correcta col·locació del cinturó de seguretat i de la col·locació del seient en cas de bolcada del vehicle. Una eina molt visual amb la qual explicaran als futurs conductors la correcta evacuació del vehicle bolcat i altres indicacions sobre els elements de seguretat del vehicle i la seva correcta utilització.

La plataforma de simulacions de bolcada estarà instal·lada a la plaça de l’Ajuntament d’Utiel perquè els alumnes puguin experimentar els efectes de la bolcada de vehicle i el paper fonamental del cinturó de seguretat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*