La Primitiva de Llíria venç i La Unió de Benaguasil queda segona en la Secció d’Honor del 134 Certamen de Bandes de Música Ciutat de València

Foto: Eva Ripoll.

Post també disponible en: Castellano

La banda simfònica de l’Ateneu Musical i d’Ensenyança Banda Primitiva de Llíria, dirigida per Javier Enguídanos, s’ha proclamat guanyadora de la Secció d’Honor del 134 Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” en obtindre 391,5 punts; seguida per La Unió Musical de Benaguasil, dirigida per Vicent Balaguer Doménech, gràcies als seus 374,5 punts.

Foto: Eva Ripoll.

La banda simfònica de l’Ateneu Musical i d’Ensenyança Banda Primitiva de Llíria, conduïda per Javier Enguídanos, s’ha proclamat vencedora de la Secció d’Honor del 134 Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València gràcies als 391,5 punts que li han atorgat els jutges.

En segona posició ha quedat La Unió Musical de Benaguasil gràcies als seus 374,5 punts collits segons el parer del jurat que enguany estava compost per Isabelle Ruf-Weber, Mónica Giardini, Juany Martínez-de la Falç Casas, Felix Hauswirth, Sergi Pastor i Ángel López Carreño.

Las obras obligadas que han tenido que interpretar este año las bandas participantes en la Sección de Honor han sido “Dionysiaques op. 62”, de Florent Schmitt y con arreglos de Felix Hauswirth; así como “La Venta de los Gatos”, del maestro José Serrano y con arreglos de Sergi Pastor.

La banda sinfónica del Ateneu Musical i d’Ensenyança Banda Primitiva de Llíria se va decantar com obra de libre elecció pel pasodoble “Valencia-Llíria”, de Miguel Pascual Ferrer així com per la “Simfonia Memorial”, de José Alamá Gil.

Per la seua part, la banda simfònica de La Unió Musical de Benaguasil, dirigida per Vicent Balaguer Doménech, va interpretar “Musical Apolo”, de Amando Blanquer Ponsoda, y els quitare temps de “Feste Romane”, de Ottorino Respighi, amb arreglos de Ton van Grevenbroek.

La dotació dels premis per a la Secció d’Honor d’aquest any 2022 ha sigut de 9.000 euros per a la guanyadora i de 6.000 euros per a la segona.

La 134 edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València s’ha celebrat des de dilluns passat. Han participat més de 2.000 músics d’un total de 26 societats musicals europees. De les quals 15 han participat en concurs, mentre que cinc han sigut formacions convidades i les altres sis van actuar en el pre-certamen per diversos barris i Pobles de València.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*