La regidoria de Comerç de Xest convoca el XIII Concurs d’Aparadorisme dins de la campanya “Compra a Xest, compra a casa”

Post també disponible en: Castellano

Els comerços interessats a participar podran inscriure’s fins al 14 de desembre en l’ajuntament o en l’oficina de Turisme. La fallada del jurat tindrà lloc el 17 de desembre, després de la visita als establiments participants

La regidoria de Comerç ha convocat el XIII Concurs d’Aparadorisme Nadalenc de Xest. “Aquest concurs s’emmarca en la campanya Compra a Xest, compra a casa, que té com a finalitat incentivar el consum local i donar suport al xicotet comerç, ja que és el que més afectat per la crisi derivada de la pandèmia”, ha explicat la regidora, Brenda Jiménez.

Els comerços interessats a participar podran inscriure fins al 14 de desembre a l’ajuntament o l’oficina de Turisme. La decisió de l’concurs tindrà lloc el 17 de desembre, després que el jurat faça un recorregut pels negocis participants.

Tal com es recull en les bases, s’atorgaran huit premis, d’entre 100 i 300 euros, atenent a la composició, la imatge, la il·luminació, la creativitat, el color, l’originalitat i la utilització de materials reciclats per decorar els aparadors . “Anime a tots els comerços a participar; ja que, a més d’optar als premis, participant en el concurs contribueixen a crear un ambient nadalenc; a embellir els nostres carrers i places i a motivar a la població a fer compres a la localitat, fent més atractius els seus establiments”, ha subratllat la regidora.

Per la seua banda, l’alcalde, José Morell, ha destacat “l’impuls que ofereixen aquestes campanyes per estimular les compres en els comerços locals, més necessàries que mai en aquest any tan complicat”, i ha assegurat que des de l’Ajuntament seguiran fomentant aquest tipus d’iniciatives. Les bases del concurs es poden consultar al web municipal i a l’oficina de Turisme.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*