La Regidoria de Cultura i l’Associació de Veïns del Barri Sant Rafael de Bunyol convoquen una nova edició del seu Concurs Fotogràfic

Post també disponible en: Castellano

En aquesta edició les obres guanyadores seran exposades dins de la programació d’una Tardor molt Artística

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol i l’Associació de Veïns del Barri Sant Rafael de la localitat organitzen una nova edició del seu tradicional Concurs Fotogràfic un any més. A causa del creixent augment en el nombre de participants en les últimes edicions, aquest concurs s’ha convertit en tot un referent en l’agenda dels aficionats al món de la fotografia de tota la comarca.

La temàtica per a presentar les obres inèdites de cada autor és la naturalesa i el medi ambient, destacant la riquesa paisatgística i l’entorn natural de qualsevol punt de la Foia de Bunyol-Xiva. Les imatges es presentaran en format digital gravades en suport USB, el qual s’introduirà en un sobre tancat per a la seua presentació. Han de presentar-se les fotografies per Registre d’Entrada del Consistori buñolense. Poden presentar-se qualsevol persona física, professional o aficionat, sense límit d’edat podent presentar-se fins a un màxim de tres fotografies per autor. 

El termini per a presentar fotografies és fins al pròxim 15 d’octubre. Els premis a atorgar són un Primer Premi, amb 250 euros i placa; un Segon Premi, amb 150 euros i placa; un Tercer Premi, amb 100 euros i placa; i el Premi del Público, amb 100 euros i placa.

L’anunci dels premis es realitzarà en acte públic dins dels actes de l’anomenada Tardor Artística 2021, amb motiu de la inauguració de l’exposició de les fotografies a concurs. De fet, la totalitat de les obres que entren a concurs podrà ser objecte d’exposició durant els mesos d’octubre a desembre, dins de la programació cultural d’una Tardor molt Artística. 

Juan Luis Pallás, regidor de Cultura bunyolense, agraeix la implicació que l’Associació de Veïns del Barri Sant Rafael de Buñol té en aquest concurs, que sempre ha format part de les seues tradicionals festes, “i que encara que porten dos anys sense organitzar-les, aquest concurs està completament consolidat i esperat, i tot això gràcies a l’esforç i dedicació de tot un barri”, sentència l’edil.

El responsable de l’àrea de Cultura anima a la participació de tots els buñolenses i veïns de la comarca, ja que la passió per la fotografia està sent cada vegada més extensible. “Segur que tots comptem amb paratges increïbles immortalitzats i que sense adonar-nos pot ser una imatge guanyadora, així que no ho dubten, que participen”, anima Juan Luis Pallás.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*