La Regidoria de Cultura Popular ajudarà els pubs de Bunyol en l’organització d’esdeveniments culturals nocturns per pal·liar la seua difícil situació econòmica

Post també disponible en: Castellano

Seguint estrictes mesures de seguretat com a aforament limitat i espais a l’aire lliure, l’Ajuntament de Bunyol, a través de la Regidoria de Cultura Popular, pretén ajudar al sector cultural i d’oci nocturn de la localitat després de la greu situació econòmica per la que estan passant derivada del Covid-19

Rafa Pérez, regidor de Cultura Popular de l’Ajuntament de Bunyol, ha anunciat una ajuda de 450 euros perquè els pubs de la localitat puguin realitzar activitats culturals o festives que pal·lien la seva minvada situació econòmica actual.

Rafa Pérez, regidor de Cultura Popular de Bunyol, ha destacat que l’Ajuntament oferirà als pubs d’oci nocturn de la localitat una ajuda de 450 euros per a cada un d’ells de manera flexible, per que ells puguen decidir obertament quin espectacle contracten i el lloc més idoni per poder organitzar-lo com terrasses a l’aire lliure. En cas que el local no dispose de recinte gran i airejat l’Ajuntament, confirma el regidor Rafa Pérez, els cedeix locals municipals com l’Auditori de Sant Lluís o la sala El Mercat.

S’organitzaran activitats que pagarà l’Ajuntament cada cap de setmana. Això forma part d’un pla d’ajudes davant del Covid-19 que va proposar IU, i que formen part de el Pla Local signat a l’inici de la pandèmia pels agents econòmics, socials i polítics del municipi.

A més, Rafa Pérez, confirma que tots els actes, ja siguen monòlegs o concerts, “es faran seguint les estrictes mesures de seguretat com a distància entre els assistents, mascareta obligatòria i en recinte airejat”. Aquestes activitats preveuen realitzar-se durant tota la tardor: “Bunyol és cultura, i per això també volem estar amb aquest sector. Ja vam dir que ningú s’anava a quedar enrere en aquesta pandèmia, i prova d’això és aquest conjunt d’ajudes “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*