La Regidoria de Cultura Popular de Bunyol anima a la població a assistir a la crida i la inauguració de l’exposició del ninot

Post també disponible en: Castellano

Rafa Pérez, regidor de Cultura Popular de l’Ajuntament de Bunyol, recorda a la població que aquest dissabte a partir de les 18.30h es procedirà a la desfilada de les cinc comissions falleres de l’Avinguda La Violeta per a, tots junts, arribar fins a la Plaça del Poble i realitzar-se allí la tradicional Cridà de les Falles 2022 en la localitat.

“Aquest és un esdeveniment que no s’ha realitzat des de fa dos anys i tots tenim moltes ganes de veure a les nostres falleres, fallers, presidents i músics desfilar pels carrers de Bunyol. Arranquem ja fa unes setmanes amb les primeres presentacions falleres i el poble es va bolcar, per això aquests actes tan entreñables i desitjats per la població encara seran més seguits en aquest 2022”, confirmava Pérez.

Després de la tradicional Cridà amb la qual s’obrirà el calendari faller a Bunyol tots es desplaçaran a la Sala El Mercat per a allí inaugurar l’Exposició del Ninot. Tots els veïns poden visitar-la fins al dissabte 12 de març en horari de 18 a 20h. Les cinc comissions falleres (Falla Ventas, Falla El Prado, Falla Nuevo Buñol, Falla Buñol Pueblo i Falla Reyes Católicos) porten el seu millor ninot i tots aspiren a agradar, divertir, i entretindre a tots els assistents. 

Ja des d’aquest cap de setmana les cinc comissions falleres organitzen actes en els seus barracons. Però el cap de setmana pròxim tots començaran a comprovar l’ambient festiu en la localitat. Els dies 17, 18 i 19 de març les cercaviles, ofrenes, despertás i molta música seran presents als carrers del municipi després de dos anys sense comptar amb l’olor de pólvora, l’ambient festiu i els vestits fallers.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*