La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Buñol recorda l’obligatorietat de l’ús de mascaretes a tota la població a partir de 6 anys

Post també disponible en: Castellano

És obligatori en la via pública, en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobe obert el públic, sempre que no siga possible mantindre una distància de seguretat interpersonal del menys dos metres

Mati Mas, regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Bunyol, informa la població de l’obligatorietat en l’ús de les màscares en tota la població major de 6 anys. Des de l’Ajuntament s’ha llançat una campanya visual en què informa tota la població d’esta norma que s’ha de seguir.

Diuen que l’ús de màscares és obligatori en la via pública, en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobe obert el públic, sempre que no siga possible mantindre una distància de seguretat interpersonal del menys dos metres. L’obligatori per a totes les persones de sis anys d’ara en avant, sent recomanable el seu ús per a la població infantil d’entre tres i cinc anys.

Mes va tornar a incidir en el compliment de totes les normes entre la població, i no sols en esta Fase 1, sinó d’ara en avant perquè “el virus seguix ací, a pesar que les dades sanitàries, d’ingressos i difunts, estiguen descendint. Sempre cal mantindre la distància de seguretat, que és la nostra millor defensa enfront del virus, i lògicament amb l’ús de màscares i una correcta higiene de mans i cara podrem parar-ho. Encara que siga molt molesta la màscara i més amb la calor, és obligatori el seu ús. Cal conscienciar-nos i viure amb ello”, va finalitzar l’edil bunyolense.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*