La regidoria de Serveis de Bunyol recorda que el manteniment al municipi ha evitat lamentar danys materials després dels forts últims vents

Un imagen panorámica del pueblo de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Rafa Pérez, regidor de Serveis de l’Ajuntament de Bunyol, ha recordat a la població que el treball de manteniment que des de la Brigada Municipal ia través d’empreses externes, es porta periòdicament amb el mantemiento de zones verdes ha evitat que aquests últims dies de fortes ratxes de vent no s’hagen produït danys materials.

Rafa Pérez, regidor de Serveis de l’Ajuntament de Bunyol, s’informa a la població que els treballs de manteniment que es duen a terme en el terme municipal tenen els seus fruits, ja que no ha calgut lamentar cap dany material després dels forts vents registrats el passat cap de setmana.

Després del temporal de forts vents que han superat els 100km / h no hi ha hagut cap problema en la població, ni caiguda d’arbres, fanals, o amb sostre. Tot això és a causa de el tractament preventiu de manteniment que des de l’Ajuntament es porta a terme constantment.

Pérez incideix que aquest treball preventiu es porta a terme des que ell prenguera les regnes d’aquesta regidoria en 2019. “També és important destacar que localitats amb molt menys vent que el registrat a Bunyol el cap de setmana han tingut molts problemes i lamentar forts danys materials en rotondes, escoles o carreteres. És per això que queda demostrat que el treball preventiu funciona i que hem de seguir treballant en aquesta mateixa línia”, finalitza el regidor responsable d’aquesta àrea a l’Ajuntament.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*