Bunyol instal·la una central de compres per a pal·liar els gastos en la instal·lació de protocols del Covid-19 en la volta a les aules

Post també disponible en: Castellano

Rafa Pérez, regidor de Servicis Municipals confirmava que en una segona fase es preveu que totes les empreses del municipi que ho desitgen també puguen fer ús d’esta central de compres

La regidoria de Serveis Municipals ha creat una central de compres per pal·liar les despeses que suposa a guarderies, associacions educatives i escoles de música implantar els protocols davant el Covid19. En una primera fase s’han adherit a aquesta central aquest tipus d’empreses i entitats, però en la següent fase serà extensible a petites i mitjanes empreses del municipi que així ho desitgen.

Rafa Pérez, regidor de Serveis Municipals del consistori bunyolense, confirma que des de fa dos mesos l’Ajuntament ha invertit més de 2.000 € en manteniment, neteja i desinfecció dels edificis municipals educatius. A més s’han invertit 20.000 € més per posar a punt i el més segurs possibles als 9 edificis municipals.

A això s’afegixen als 12 treballadors municipals que actualment estan duent a terme tot tipus de tasques relacionades amb el mantimiento i neteja d’aquestes instal·lacions amb una despesa de 288.000 € anuals en nòmines.

L’edil Pérez reconeixia que a més de la central de compres que s’ha instal·lat per pal·liar les despeses d’aquestes empreses, com guarderies, escoles de música o acadèmies, també s’ha assessorat en tot moment a aquest tipus d’empreses en tot el que han necessitat en l’aplicació de protocols i compra de material necessari per evitar la propagació de virus a les seues aules.

Aquesta central de compres s’ha fet a través de l’empresa pública municipal BUINSA, “i en la segona fase ho farem extensible a tot tipus d’empreses de la localitat que ho necessiten. Intentem que aquesta situació siga el menys costosa possible per a qui dia a dia obren el seu persiana “, ha acabat Pérez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*