La Regidoria d’Esports de Bunyol col·labora en el Campionat de Truc del pròxim 30 d’abril a la Sala El Mercat

Post també disponible en: Castellano

La Falla Bunyol- Poble vendrà refrescos i pinchos durant tot el campionat, que arrancarà a les 9h. Els inscrits paguen 50 euros, que inclou esmorzar i menjar. 

El buñolense Paco Llopis torna a organitzar un Campionat de Truc en la localitat. Serà el pròxim 30 d’abril a la Sala El Mercat de Bunyol. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol col·labora en l’organització d’aquest esdeveniment esportiu. La inscripció per parelles per a poder participar és de 50€, i inclou esmorzar i menjar. Els premis garantits es diran en començar el campionat.
Tots els que desitgen inscriure’s poden trucar als telèfons 658 882 692 o al 618 981 543. En aquesta edició la Falla Bunyol-Poble vendrà els refrescos i pinchos per a tots els que s’acosten a veure aquest campionat. La Fruiteria i Xarcuteria L’Orada col·labora activament en l’organització d’aquest esdeveniment, per això, per al 4 classificat, se li premiarà amb una cistella de fruites a càrrec d’aquest patrocinador.
Llopis assegura que hi haurà tres classificats als quals se’ls premiarà amb el seu premi i dos trofeus. “Agraïsc a tots els comerços i empreses que han volgut col·laborar amb l’organització d’aquest esdeveniment perquè siga tot un èxit. Són comerços de Bunyol i cap a ells només tinc paraules d’agraïment. En cada campionat aspirem a augmentar el nombre de participants, així que esperem que en aquesta edició siguen més fins i tot que l’última vegada, esperem arribar a les 50 parelles”.
L’organitzador confirma que l’afició al Truc ha crescut en els últims anys, “en aquest campionat vindran a participar gent d’altres poblacions de la província de València, així que cal continuar creixent i millorant”.
Manuel Sierra, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol, ha confirmat l’interés que des d’aquesta regidoria sempre ha mostrat amb aquest campionat i la seua organització. “Així continuarà sent mentre es continuen organitzant aquests campionats, que cada any augmenta la seua participació i interés entre els veïns de la localitat”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*