La Regidoria d’Urbanisme de Bunyol organitza una xarrada informativa sobre l’expedient de MIT per a la legalització de cases de muntanya

Post també disponible en: Castellano

La xarrada sobre l’expedient de Minimització d’Impacte Territorial (MIT) per a la legalització de cases de muntanya a Buñol tindrà lloc dimecres que ve 3 de novembre a les 11h a la Sala El Mercat. 

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Buñol ha organitzat una xarrada informativa que impartirà el personal de la Conselleria de Territori i Habitatge. Ràdio Buñol TV acostarà a tots els que no puguen assistir de manera presencial aquesta xarrada. La cobertura serà en directe per tots els canals municipals: ràdio, televisió per streaming i Facebook.
Rafael Pérez, edil d’Urbanisme del Consistori buñolense, destacava la necessitat i importància d’assistir a aquesta xarrada, “perquè la immensa majoria de segones residències de la localitat no són legals, i per a compra-venda, assegurances o reformes és una cosa necessària, i que farà que es revaloren aquests habitatges, al mateix temps de tindre legalitzat el nostre territori, que és fonamental i així ens el transmeten des de la Conselleria”.
Des de la Regidoria d’Urbanisme de Buñol estan també immersos en aquests moments en el Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM). Demà dijous 28 d’octubre tindrà lloc un nou taller informatiu per a definir els Objectius de Desenvolupament sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 en el municipi. “Tots els veïns haurien d’implicar-se en aquest pla perquè tracta de configurar a mitjà i llarg termini com volem que siga el nostre poble per als pròxims anys des de tots els punts de vista: urbanístic, mediambiental, cultural, social o empresarial”, finalitzava Pérez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*