La UD Mancomunitat La Foia firma un conveni amb el València CF

Post també disponible en: Castellano

El saló d’actes de l’Ajuntament d’Alborache ha acollit la signatura d’el conveni amb el València CF, a ella han assistit representants de l’València CF, els alcaldes i regidors d’esports d’Alborache, Macastre i Yátova, així com el president i la junta directiva.
Afirmen des del club “estem molt contents per aquest conveni ja que és molt beneficiós tant per al club, com per als jugadors de l’escola”.
Aquests són alguns dels aspectes que recull el conveni:

  • El València CF podrà convocar entrenaments o partits amistosos en les seves instal·lacions o les que indiquin, a qualsevol jugador de la nostra escola.
  • Podrà fer ús dels entrenadors de la nostra escola per tornejos nacionals o internacionals, o qualsevol altra activitat esportiva.
  • Hi haurà un seguiment dels jugadors de la nostra escola per part dels tècnics d’scouting de València CF.
  • Assessorament en entrenaments, tecnificació, fisioteràpia, nutrició.
  • Possibilitat de dotar d’un paquet d’entrades per a presenciar algun dels partits de l’València CF (1ª Divisió), Tour Mestalla …
  • Un cop finalitzat l’acte, els presents s’han desplaçat a el camp de Macastre on entrenaven equips de l’escola i on se li ha obsequiat el club amb una samarreta de València CF.

Un cop finalitzat l’acte, els presents s’han desplaçat a el camp de Macastre on entrenaven equips de l’escola i on se li ha obsequiat el club amb una samarreta de València CF.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*