La Unió Musical de Godelleta informa de projectes, escola i actes culturals en el municipi en un programa especial en la ràdio municipal de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

La Unió Musical de Godelleta divendres passat va assistir als estudis de Ràdio Bunyol TV per a oferir un ampli programa radiofònic de 13 a 14h sobre projectes futurs, actualitat de l’escola, així com pròxims esdeveniments. La pròxima societat musical a assistir serà la Unió Musical d’Iàtova. Ho farà el divendres 24 de març. Amb ella culminen els programes homenatge a les bandes de la comarca

Amb tots dos programes es tanca el cicle de programes sobre les bandes de música de la comarca, que va obrir el col·laborador Paco Carrascosa en l’anterior temporada del seu excel·lent programa anomenat Clasytodo. Totes dues bandes faltaven i en aquesta temporada ara s’ha pogut reprendre.

Al llarg d’una hora es va tractar realitat, actualitat, passat i futur d’aquesta societat musical. Van ser presents Jesús Perelló, director de la banda simfònica de la Unió Musical de Godelleta; Ángel Gil, president d’aquesta societat musical; Rafa Fora, Alcalde de Godelleta; i Juan Carlos Fayos, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Godelleta.

Una xarrada amena, entretinguda i molt interessant on es va deixar patent que aquesta societat musical ha crescut en nombre d’educands i músics professionals en els últims 40 anys. Tant és així que en els anys 70 comptaven amb 20 músics i ara arriben a superar els 140, per això per primera vegada assistiran al Certamen de Bandes de Música de València, en la secció Especial. De moment havien assistit a Secció Primera, on van aconseguir l’Esment d’Honor. Ara lluitaran per guanyar també en la màxima categoria.

Aquest i altres temes de gran importància poden veure’s i escoltar-se a través d’aquest programa, que està tant en el canal de Youtube de Ràdio Bunyol com en el de Ivoox i en les seues xarxes socials.

El divendres 24 de març serà el torn de la Unió Musical d’Iàtova. També seran presents els protagonistes d’aquesta gran societat musical per a reflectir la realitat d’una societat que també ha crescut molt en els últims anys. Reflex de la passió i l’amor que la comarca de la Foia de Bunyol-Xiva té per la música de bandes. Amb aquesta societat musical culmina el cicle de programes homenatge a les bandes comarcals en Ràdio Bunyol TV.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*