La Unió Musical Utielana actuarà al X Certamen Nacional de Bandes de Música de Cinema de Cullera

El próximo sábado, los músicos utielanos se disputarán el primer premio con las bandas de Massamagrell y Castelló de Rugat.El próximo sábado, los músicos utielanos se disputarán el primer premio con las bandas de Massamagrell y Castelló de Rugat.
El próximo sábado, los músicos utielanos se disputarán el primer premio con las bandas de Massamagrell y Castelló de Rugat.

Post també disponible en: Castellano

El próximo sábado, los músicos utielanos se disputarán el primer premio con las bandas de Massamagrell y Castelló de Rugat.
Dissabte que ve, els músics utielanos es disputaran el primer premi amb les bandes de Massamagrell i Castelló de Rugat.

La banda simfònica de la Unió Musical Utielana participarà al X Certamen Nacional de Bandes de Música de Cinema Ciutat de Cullera “Memorial Rafael Talens Pelló”, que se celebrarà dissabte que ve, 27 de juliol, als Jardins del Mercat de Cullera.

Sota la direcció de Francisco Javier Ros Ortega, la Unió Musical Utielana participarà en tercer lloc interpretant el pasdoble “Fina Blasco” de Rafael Talens Pelló i la banda sonora de la trilogia de la pel·lícula Star Wars.

Els interessats a acompanyar els músics utielanos i donar-los suport en el desenvolupament d’aquest prestigiós certamen, poden desplaçar amb autobús adquirint el tiquet que inclou el desplaçament i l’entrada per 15 €.

En aquesta desena edició entren a concurs Unió Musical de Massamagrell, Unió Musical Benicadell de Castelló de Rugat i Unió Musical Utielana i fora de concurs la Banda Jove Societat Ateneu Musical de Cullera.

Les interpretacions de totes les bandes de música participants estaran sincronitzades amb les imatges de les seves respectives pel·lícules. En el cas de la Unió Musical Utielana, la seva actuació estarà acompanyada per la projecció d’una selecció de seqüències de la famosa saga de ciència-ficció “Star Wars”

Abans de les audicions, que arrencaran a les 22 hores, les agrupacions participants realitzaran una desfilada per la ciutat de Cullera a partir de les 21 hores.

El Certamen Nacional de Cinema ‘Ciutat de Cullera’ atorga un primer premi valorat en 4.000 €; un segon premi de 2.000 € i el tercer premi dotat amb 1.000 €.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*