La XVI Fira del Comerç, Turisme i Ocupació de Bunyol ultima els detalls per a la seua celebració aquest cap de setmana en el Planell

Post també disponible en: Castellano

Tot preparat ja per a la celebració de la 16a edició de la Fira del Comerç, Turisme i Ocupació de Bunyol, que tindrà lloc aquest cap de setmana en la recta del Planell. 

Aquest divendres, dissabte i diumenge arriba l’esperada Fira del Comerç al Planell de Bunyol. Una infinitat d’activitats, atraccions per als més xicotets, tastos, discomóvil, espectacle, degustacions, showcookings, i molt comerç i associacionisme podran veure’s aquest cap de setmana en la localitat. I com sempre, es pot accedir al recinte firal amb tren turístic. 

Enguany, segons va comentar Pedro Rubio, president de l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol, compten amb una zona habilitada d’aparcament confrontant al recinte firal, en l’Avinguda de la música a esquena del Col·legi Sant Lluís, en un total de 7.500 metres quadrats que segur serà del grat de tots els veïns i visitants que s’acosten a gaudir d’aquesta gran fira. Ràdio Bunyol TV com sempre farà un gran desplegament per la ràdio i la televisió el divendres a la vesprada, relatant la inauguració en rigorós directe i el dissabte al matí, també en directe. 
Aquesta fira compta amb un ampli programa. Arranca el divendres amb la inauguració a càrrec de la Banda Juvenil del CIM L’Harmònica. Després, el Grup Instrumental de la SM L’Artística Big band també actuarà. A les 20h serà el torn de les intervencions dels responsables polítics i empresarials de l’esdeveniment, en la carpa central. Després d’això, lunch per als assistents amb la col·laboració dels Hateros i del bar Rosers. 
Ja el dissabte hi haurà taller de cuina infantil amb la col·laboració del Club Gastronòmic El Búnquer. Després, xarrada informativa sobre la Comunitat Energètica a les 11.30h. Una hora després, showcooking d’arròs melós de carn a càrrec del Xef Rubén Fenollar en la Plaça Central. A les 13h cata de vi de la DO Utiel-Requena. A la vesprada, desfilada de moda en la plaça central a càrrec d’Algaravia i Enilde a les 19h. Després, còctels de tomaca a càrrec de Germans Talens, Mesquebarmans, en la plaça central. I a la nit, zones habilitades per a sopar en la carpa central amb espectacle musical, a càrrec de Manu Rodríguez, finalista de La teua cara no em sona encara, en homenatge a Nino Bravo en el 50 aniversari de la seua defunció. Ja a la 1h discomóvil per als més joves.
El diumenge, últim dia. Arrancarà amb activitats infantils a càrrec de Actio al parc. Després, signatura de llibres de Màxim Horta en la carpa central. A les 12h masterclass showcooking d’arròs mudèjar a càrrec de Juan Carlos Galbis. A les 12h taller de batucada per a xiquets i tast de cerveses artesanals socarrada. A la vesprada, xarrada informativa de Nostre Cos, anomenada “Et saps cuidar, dona?” a les 18.30h. Al mateix temps, demostració de noves tendències per a rams de mà per Floristeria Tesabel. A les 19h repartisc d’orxata i fartons pel Grup Scout. A les 20h espectacle infantil per a finalitzar.
Hi haurà esmorzars populars el dissabte i diumenge des de les 10 fins a les 14h a càrrec de les Mestresses de casa i de dos bars de la localitat. També hi haurà un trenet turístic recorrent els carrers de Bunyol i exposició de bonsais en la rotonda del Planell el diumenge. En aquesta edició es preveu un major nombre de casetes de comerços locals, de la comarca i com sempre, la fira infantil per als més xicotets de la casa. 
L’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol agraeix a les associacions Unió Gremial, Mestresses de casa Tyrius, Grup Scout Impeesa, Hateros, Club Gastronòmic El Búnquer, SM L’Artística, CIM L’Harmònica, Policia Local i Protecció Civil.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*